Comunicate de presa din domeniul Finante / Contabilitate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Comunicate de presa din domeniul Finante / Contabilitate

Comunicate de presa din domeniul Finante / Contabilitate

Managementul Complet al Documentelor ȋn Cloud: construită pe tehnologia de vârf de tip cloud şi pe expertiza proceselor de afaceri, soluțiile DocuWare Kinetic sunt prefigurate pentru procesele de lucru comune, centrate pe documente.

Clienții noştri primesc un produs preconfigurat, gata de utilizare, care optimizează procesele din prima zi. Am concentrat caracteristici și procese care contează cel mai mult pentru companii ȋn atingerea ȋntr-un mod rapid a succesului.

Juergen Biffar, preşedintele DocuWareKinetic

Implementate ȋntr-un mod simplificat si concepute pentru o activitate intuitivă a utilizatorului, aceasta viitoare generație de servicii oferă calea rapidă spre productivitate pentru orice organizație, indiferent de mărimea ei.

Primele două soluții lansate pe piață sunt: procesarea facturilor şi managementul angajaților, după care vor urma şi altele.

Clienții pot beneficia de avantajul decadei de experiență DocuWare care a ȋnsemnat implementarea cu succes a mii de soluții pentru procesele de afaceri prin intermediul solutiei DocuWare de tip cloud, utilizată in special pentru managementul eficient al documentelor şi automatizarea fluxurilor de lucru. Prin preconfigurarea conținutului din organizație cu roluri, fluxuri specifice şi alte setări, DocuWare pune la dispozitia clienților săi o platforma de servicii completa, care ajuta la o implementare mult mai rapidă.

Două soluții sunt disponibile imediat.

Soluția DocuWare Kinetic pentru Procesarea Facturilor capturează, transfera, procesează şi arhivează facturile care vin spre a fi plătite, reduce semnificativ munca manuală şi organizează documentele ȋntr-un mod securizat. Soluția DocuWare Kinetic pentru Managementul Angajatilor centralizează, securizează şi pune la dispoziție documentele pentru recrutarea personalului, pentru procesul de introducere ȋn organizație a unui nou angajat, datele despre performanța angajaților şi alte informații legate de relația angajat-angajator.

Stocarea ȋn Cloud, preconfigurată, poate fi utilizată imediat

“Observăm trei semnale ȋn piață” spune Juergen Biffar, preşedintele DocuWare.

“Primul, privind atractivitatea economică şi impactul IT simplificat, există o cerere intensificată pentru serviciile de tip cloud, comparativ cu serviciile software tradiționale. Al doilea, legat de utilitatea funcțională insuficientă – ȋn mod clar, se cere ȋn acest moment un grad de utilizare intuitiv. Al treilea are legătură cu faptul că firmele sunt mai dispuse să implementeze o soluție punctuala, departamentală, ȋn locul uneia complicate sau invechite. Solutiile Enterprise care necesita servicii profesionale complicate si de lunga durata se confrunta deja cu o cerere diminuată din partea clientilor.”

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.