Marketplace Teamdeals.ro, la GPeC 2018: oferte speciale pentru comercianti

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Marketplace Teamdeals.ro, la GPeC 2018

Marketplace Teamdeals.ro, la GPeC 2018

In perioada 29-30 mai, Teamdeals.ro, platforma online ce genereaza anual peste 600.000 de comenzi, participa pentru prima oara la cel mai important eveniment de e-Commerce si marketing online, GpeC 2018. Cu aceasta ocazie, vizitatorii care trec pragul standului Teamdeals.ro vor beneficia de oferte exclusive!

Strategia implementata si instrumentele oferite partenerilor nostri reprezinta reteta care va genera 10 milioane de euro vanzari in 2018

Marketplace Teamdeals.ro, la GPeC 2018

Daniel Dragomir, CEO MachTeam Soft

TeamDeals Marketplace va putea fi cu usurinta “depistat” la GPeC 2018, datorita conceptului inedit cu care isi va intampina vizitatorii. Organizat sub forma unei bucatarii unde se „coace” succesul unui business, TeamDeals Marketplace va oferi in cadrul evenimentului „ingredientele secrete” cu care si-a fidelizat deja cei peste 3.000 de comercianti-parteneri. “Prin acest concept mai putin obisnuit intr-un mediu de business, urmarim sa punem in evidenta faptul ca marketplace-ul TeamDeals detine toate tehnologiile necesare pentru ca un comerciant sa-si accelereze vanzarile.

Strategia implementata si instrumentele oferite partenerilor nostri reprezinta reteta care va genera 10 milioane de euro vanzari in 2018. La GPeC, oferim companiilor interesate oferte exclusive, valabile doar pe perioada evenimentului”, declara Daniel Dragomir, CEO MachTeam Soft, companie care administreaza TeamDeals Marketplace.

Astfel, reprezentantii TeamDeals.ro vor prezenta beneficiile parteneriatului cu marketplace-ul cu o experienta de peste 7 ani pe piata. Vizitatorii vor „gusta” din ingredientele succesului, din care enumeram doar cateva:

– asistenta gratuita si consiliere pe intreaga utilizare a platformei,

– elaborarea strategiilor impreuna cu partenerii,

– promovare eficienta – prin newsletter (3,5 milioane de abonati), platformele sociale (peste 360.0000 followers pe Facebook) si prin platformele conexe (oferteturism.ro, ondisplay.ro, ofert.ele.ro)

– preturi preferentiale pentru livrarea produselor

– aplicatie dedicata, creata de echipa proprie Teamdeals.ro pentru comercianti, disponibila gratuit atat pe Google Play, cat si in AppStore. Aici, partenerii isi pot gestiona singuri ofertele, vor putea intra in contact cu clientii si pot vedea in timp real comenzile generate, dar si incasarile.

De ce sa alegi TeamDeals Marketplace?

La ora actuala, marketplace-ul reprezinta cel mai eficient canal de vanzari datorita listarii facile a portofoliului de produse al companiilor, a ofertelor, receptionarea comenzilor si transmiterea a facturilor asociate. Mai mult, tehnologiile folosite permit un control total atat asupra produselor listate, cat si pentru stocuri, preturi de lista si oferte.

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.