Atelierul de croitorie Picasso face cat zece case de moda!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Atelierul de croitorie Picasso face cat zece case de moda!

Atelierul de croitorie Picasso face cat zece case de moda!

In trecut, casele de moda erau rezistenta elegantei in mijlocul magazinelor de confectii depersonalizate. Imi amintesc si acum materialele acelea triste, cuminti si rochiile care pareau uniforme. Numai la croitoresele de lux si la casele de moda te puteai imbraca original, daca aveai original de multi bani.
Imi amintesc cum nu imi puteam lua ochii de la rochiile expuse pe manechine la casa de moda din Ploiesti. Feerie de forme si de culori, materiale fine ce cadeau matasos se intreceau in a le face pofta privitoarelor de aceste piese unicat. Cu cat dorinta era mai arzatoare, cu atat mai indepartata era creatia prin pretul sau astronomic!

Atelierul de croitorie Picasso face cat zece case de moda!

Am suferit mult cand s-a desfiintat casa de moda din Ploiesti si trec si acum prin locul acela in care mi se pare ca mi-a murit cineva drag!
Erau atatea rochii cu atitudine expuse in vitrine si in magazin, iar la etaj se lucra intens. Febra elegantei nu avea cum sa te lase indiferenta si nu exista imunitate. Ei, da, s-au desfiintat casele de moda din tara, fiindca mallurile le-au luat locul, dar stiu o casa de moda Bucuresti care face cat zece case de moda disparute de astazi! Stofe fine si matasoase, broderii cu flori realistice si voal transparent asteapta cuminti sa fie transformate in rochii cusute cu mare grjia manual. Aici este locul de aprovizionare al marilor creatori romani de moda cu metraje de calitate, iar asta spune totul. Catalin Botezatu trece des pe aici, Romanita Iovan a devenit dependenta de stofele moi si elegante, care nu intra la apa si isi pastreaza aspectul mult timp. Zeci de femei vin si pleaca multumite la si de la atelier fiindca stiu ca aici rezolva ceea ce nu au putut rezolva in toate mallurile si magazinele de confectii din Bucuresti: sa gaseasca o rochie pe masura lor, sa isi comande o rochie ca a idolului lor. Casa de moda din Bucuresti prezentata mai sus apropie oamenii celebrii de oamenii obisnuiti, rochiile unicat de femeile care nu dispun de atat de multi bani, incat sa si le permita. Aici costa 350 de lei sa ti se coasa rochia dupa care ai tanjit ani intregi fiindca te-ai indragostit de ea din filmul de epoca intiparit in minte.
Intri pe usa Critoriei Picasso si iesi pe drumul elegantei absolute si al succesului. Intri o femeie obisnuita si iesi o femeie ce poarta o rochie celebra obtinuta la un pret accesibil.
Cele mai placute experiente legate de prezenta mea la evenimente sunt legate de acesta casa de moda din Bucuresti. Nu pot uita modul in care reflectoarele, camerele de filmat si ochii critici ai femeilor se indreptau asupra mea. Imbracamintea facuta de croitoresele cu maini de aur de la ei ma puneau in valoare, fiindca intotdeauna inainte de alegerea materialelor si a croielilor acceptam consilierea gratuita.
Corpul meu se simte rasfatat in creatiile marca Picasso fiindca nu este cusatura care sa jeneze pielea, eticheta care sa stea rau, material care sa nu aiba efect calmant asupra pielii la contactul direct cu acesta.
O casa de moda care face cat zece ofera eleganta, sanatate si confort!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.