Vine curatatoria de covoare la tine!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Vine curatatoria de covoare la tine!

Vine curatatoria de covoare la tine!

Sa ai un covor mare si pretentitos in sufragerie este frumos si greu in acelasi timp. Daca mai este si din lana 100% si tesut manual, vor intra culorile una in alta, cu detergent special cu tot, fiindca lana este foarte pretentioasa la acest capitol. Este bine ca aceste covoare din lana oltenesti, cele tesute in Ardeal sau cumparate din Maramures sa fie tinute cat mai departe de murdarie.

Vine curatatoria de covoare la tine!

In cazul in care afli asta prea tarziu, sa nu-ti fie frica de faptul ca iti vei pierde comoara fiindca poti apela la curatatorie covoare care sa le curete cu aburi cu ajutorul echipamentelor din gama Karcher. Un covor din lana, primit de la bunica sau de la mama reprezinta o comoara sentimentale de care nu esti pregatita sa te desparti niciodata.
Gandul ca petele se pot extrage prin puterea aburului, iar culorile par ca noi, te linisteste. Acum te gandesti cat de greu va fi sa il pui pe portbagaj si sa il duci la spalatorie. Este greu si mare, difici de manipulat. Este destul de greu cand il strangi, dar sa il mai si duci la spalatorie!
Draga mea, nu te ingrijora! Vine spalatoria la tine, important este sa iti faci programare si sa te gaseasca acasa. Nu iti vor tine ocupata toata ziua, fiindca nu spala covoarele manual si nici nu le uda sau limpezesc.
Nici in privinta consumului de apa nu trebuie sa te nelinsitesti! La farsit vei vedea cat de economic ai reusit sa faci curatenie in casa, fiindca in urma solicitarii tale iti vor curata si canapelele si fotoliile si scaunele. Ei vin cu toate echipamentele si cu toata aparatura si iau la rand de mai multe ori fiecare petec de covor, astfel ca nici petele profunde de ciocolata, cafea, vin sau inghetata nu se vor mai vedea. Salariatii de la Curat-Tapiterii.ro sunt mari iubitori de curatenie, iar prin activitatea lor tin microbii si alergiile cauzate de praf departe de noi.
Este bine sa stiti ca si masina poate arata ca noua, dupa ce ei se ocupa de ea, fiindca de la plafon trec la tapiterii usi, canapele, bord si mocheta, dar si podea. Evident ca si portbagajul va fi curatat, daca asta doriti!
Le place munca, lucrul bine facut si din acaesta cauza isi desfasoara activitatea de la ora 9 la 21. Veti avea toata masina ca noua in schimbul a 230 de lei si trebuie sa recunoasteti ca este prea putin, daca tocmai v-ati intors din concediu si ati avut si copii in masina.
Cu 120 de lei, din salteaua dubla vor fi scoase toate petele, alungati sau omorati toti microbii. Putine firme se ocupa de curatatul saltelelor, in concluzie un contract pe termen lung cu ei este de dorit, atat in cazul unitatilor hoteliere, cat si al gospodariilor particulare.
La mochete si covoare, tarifele se stabilesc in functie de dimensiuni, un fotoliu din piele este curatat cu grija in schimbul a 50 de lei, iar pentru cel din material textil se scot din buzunar 40 de lei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte