Zaruri Online 101: Reguli, Sfaturi și Ponturi

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Zaruri Online 101

Zaruri Online 101

Craps online este unul dintre jocurile de zaruri preferate de jucătorii din spațiul virtual de pariuri online datorită gameplay-ului simplu (asemenea acelor jocuri poker populare), nivelului ridicat de pay-out și opțiunilor interesante de pariere. Jocul se joacă cu două zaruri, fiecare jucător se transformă în shooter – cel care va arunca zarurile – în timp ce o serie de pariuri sunt plasate pe fiecare rundă. Jocul de zaruri online începe cu fiecare jucător care plasează pariul.

Zaruri Online 101: Reguli, Sfaturi și Ponturi

Apoi, shooter-ul desemnat va face prima aruncare; atunci când un jucător câștigă, va începe o nouă rundă de pariere și de aruncări. Noul shooter va prelua zarurile și jocul va continua până când nu se va mai paria. Iată ce trebuie să știi atunci când joci craps online și care sunt regulile și sfaturile de care trebuie să ții cont pentru a câștiga:

  • Controlul zarurilor – analizează jocul aruncătorilor/shooters care nu scutură zarurile înainte de fiecare aruncare și care se rostogolesc în același fel de fiecare dată. Aceștia au un control mai bun asupra zarurilor decât în cazul aruncărilor aleatorii. În momentul în care găsești unul dintre acești jucători, joacă la masa lui și pariază pe shooter-ul care câștigă.
  • Aruncă și fugi – dacă înțelegeți pariurile avansate și dorești să câștigi mult și rapid, pariază pe cotele de tip Long. Fii pregătit să pierzi repede, de asemenea; fără disciplina de a “pleca” ca un câștigător, în mod sigur că nu vei fii un câștigător.
  • Mergi pe “mâna” pariurilor pe linie – Pariază mai mult atunci când te simți “în mână” și mai puțin atunci când nu ești.
  • Fii atent la jucătorul cu cele mai multe jetoane – acest lucru este atât de evident încât este posibil să nici nu te gândesti la asta. Copiază-l pe câștigătorul mesei, pentru că nu există nicio lege împotriva imitației, iar aceasta este cea mai înaltă formă de admirație, în acest caz. Poți paria sume mai mici decât cei care joacă pe mize mari și care sunt high rollers.
  • Evaluaza situația – înainte de a-ți plasa banii la diverse mese prăfuite de craps, fă-ți timp pentru a evalua masa, jucătorii și shooterul curent.
  • Nu face pariuri de tip Propunere – lăsă-i pe celorlalți să joace cele mai ridicate cote la craps și să “cadă” în capcana întinsă de către dealer pentru a juca pariuri de tip Propunere.
  • Evita mesele unde se pariază sume care îți depășesc bugetul – găseste o masă care să se încadreze în bugetul tău.
  • Nu acorda atenție solicitărilor dealerului – atunci când dealerul dorește să facă pariurile avantajoase, ignoră-i insistențele și plasează-ți banii în pariuri de tip Odds.

Abilitatea de a-ți gestiona banii este foarte importantă atunci când joci craps online, pentru că toată lumea dorește să plece din cazinou cu un câștig mare, cu toate acestea, mai mult decât probabil, vei pleca acasă cu o mică pierdere. Cazinourile pot falimenta dacă toți are câștigă, de aceea, cazinoul are întotdeauna un avantaj față de jucător. Din fericire, jocul de craps are cel mai bun avantaj al casei posibil dacă plasezi pariuri de tip Pass / Do not Pass, Come / Do not Come și pariurile Odds.

Dar nu este vorba doar de a câștiga, pentru că dacă vrei să câștigi, trebuie să fii disciplinat și să ai o atitudine mentală adecvată. În momentul în care poți să-ți foloseșți într-un mod avantajos pariurile tale prin plasarea mizelor de tip Odds, să-ți administrezi banii și să-ți menții gândirea clară în haosul orchestrat pe care-l numim craps, vei avea cu siguranță parte de foarte multă relaxare și distracție și vei avea și șanse mai mari să pleci cu niște bani în plus

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.