Test decizional: ghete sau pantofi?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Test decizional: ghete sau pantofi?

Test decizional: ghete sau pantofi?

Întrebarea nu este pentru mine, ci pentru voi, fetele. Se zice că în general femeile sunt indecise. Haideți să vă pun o întrebare cu șurub: dacă aveți la dispoziție vreo 300 și ceva de lei, putând cumpăra cu ei o pereche de încălțăminte, ce alegeți: ghete sau pantofi? Poate v-au rămas niște bani din ultimul concediu. 🙂 Sau poate vă sponsorizează partenerul de viață cu fondurile necesare unui mic cadou personal. Dar nu prea mult, că n-are nici el mulți bani, săracul. Așadar, puteți alege doar una dintre cele două variante.

Test decizional: ghete sau pantofi?

Primul impuls ar fi să optați pentru niște ghete de piele, deoarece suntem în plină toamnă și deci este o încălțăminte de sezon. Magazine online există iar eu v-am pus link spre unul care vinde ghete din piele naturală, fie că este lucioasă, box sau întoarsă, după cum o preferați. Cu culori diferite pentru același model și, dacă nu ne păcălesc ei în descrieri, comode. Nu știu ce preferați voi, dar pagina din link arată mortal, la fel ca bocancii din imaginea de mai sus. Iată încă un model interesant, modern și chiar inedit, ghete de damă Vogue, la 320 de lei:

Știți de ce toate aceste ghete se pot comanda în orice culoare sau combinație de culori? Pentru că sunt făcute la comandă. Exact, vorbim de ghete din piele la comandă, pe mărimea purtată de dvs și în culorile preferate. Adio compromisuri, adio duredi de picioare pentru că vrem să neapărat modelul cutare, care nu-i pe mărimea noastră, adio produse în serie, făcute pentru toată lumea, cel puțin dacă cumpărați de pe PantofiPlus.ro. Probabil că deja v-ați decis, ghete să fie, nu?

Dar curiozitatea nu ne poate ține pe o singură pagină, așa că mai răsfoim puțin site-ul. Și găsim, pe o altă pagină, o colecție impresionantă de pantofi de damă, absolut superbi, de o varietate incredibilă și în stiluri pe care eu unul nu le-am mai văzut până acum la vreun magazin online! E toamnă, e sezonul ghetelor și al botinelor, pantofii ăștia depășesc uneori la preț ghetele și totuși unii dintre si sunt adevărate opere de artă pictate!

Așadar, ce alegeți: ghetele sau pantofii? Nu de alta, dar vreau să văd dacă zicala cu fetele indecise se susține sau este pur și simplu un mit.

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte