De unde mai poti lua un imprumut doar cu buletinul

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
De unde mai poti lua un imprumut doar cu buletinul

De unde mai poti lua un imprumut doar cu buletinul

Modificarile aduse conditiilor de creditare de la banci, din acest an, nu mai permit obtinerea unui imprumut intr-un mod simplu. Pana acum cativa ani, orice banca iti putea acorda banii necesari pentru nevoi personale, cu cartea de identitate si, poate, un minim de documente.

De unde mai poti lua un imprumut

Lucrurile s-au schimbat si au aparut noi regului. Afara de faptul ca acum este necesara verificarea ANAF si multe alte acte doveditoare ale statutului de salariat, nu mai poti primi bani daca salariul tau se afla sub o anumita limita impusa de institutia bancara. Mai mult, daca te afli sau te-ai aflat candva in baza de date ca rau-platnic, toate sansele tale s-au spulberat pentru o perioada de 6 luni pana la 4 ani, in functie de intarzierea si gravitatea situatiei cu imprumutul.

Aceste reglementari fac, ca multi romani din clasa cu venituri medii si mici, sa nu isi mai permita luxul de a lua un imprumut atunci cand se afla in impas. Acesti oameni se pot pune in fata unor situatii de-a dreptul disperate atunci cand au de rezolvat unele probleme ce nu pot sa sufere nicio amanare cum ar fi o calatorie, un tratament medical sau o reparatie urgenta.

Si totusi, exista o speranta. Pe creditpanalasalariumeu.ro puteti gasi o intreaga lista cu institutii nebancare care va pot acorda credtite pana la salariu, cu sume cuprinse intre 100 si 2000 de lei. Acestia faciliteaza orice imprumut rapid cu buletinul, fara adeverinta de venit si fara alte acte doveditoare. Chiar daca persoana respectiva se afla in baza de date poate primi un imprumut pentru ca aceste institutii nu fac discriminari. Aici, da ca ai peste 18 ani, nu conteaza daca esti salariat sau pensionar, daca venitul tau este unul modest ci doar angajamentul ca in 30-35 de zile vei restitui suma imprumutata. Iar daca, dintr-o anume situatie, nu o poti returna la timp, poti face o cerere de refinantare pentru a ti se mari perioada de inapoiere a banilor.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte