Sticla in amenajarile interioare

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Sticla in amenajarile interioare

Sticla in amenajarile interioare

Din ce in ce mai des, trendurile actuale in materie de design interior au in prim plan utilizarea sticlei. Desi pare ca sticla este un material fragil, prin aplicarea de tratamente se pot crea de geamuri acordeon, la la cabine de dus, scari si chiar balustrade.

Sticla in amenajarile interioare

Datorita faptului ca este versatila si pune in valoare lumina naturala, au inceput sa fie folosite adesea modele de sticla colorata printata, care sa fie amplasata pe peretii din bucatarie, baie si chiar in unitatile de tip Horeca.

In cazul usilor din sticla, acestea sunt usor de personalizat si confera camerelor un aspect modern, minimalist si exclusivist. In plus, creeaza impresia unui spatiu mai mare, ceea ce confera si o mai buna luminozitate. Din punct de vedere functional si estetic, usile din sticla sunt un detaliu ideal pentru decorurile minimaliste, elegante si chiar sofisticate.

La fel de bine, sticla poate fi folosita si in baie sau bucatarie, mai ales ca este igienica, rezistenta si mult mai usor de intretinut decat orice alt material. Astfel, sticla se poate folosi si la altceva, decat la piesele de mobilier – blaturi, zone de protectie si chiar pe post de faianta. De preferat, sticla se foloseste in baile si bucatariile mici, pentru a conferi senzatia de spatialitate.

In combinatie cu otelul cromat, sticla tratata este o buna alternativa pentru mese, scaune, fotolii, rafturi si chiar rame de tablou, oferind senzatia de minimalism si industrial. Aici, se preteaza sticla antireflexiva sau cea printata, in combinatie cu decoratiuni sau insertii metalice.

Peretii despartitori din sticla sunt la fel de moderni si ideali penru compartimentarea camerelor cu dimensiune mai mare, a livingurilor, dar si a dormitoarelor. Adesea, mai sunt folositi si la bucatarie sau living, pentru a crea impresia unui spatiu mai mare si de a evita raspandirea mirosurilor din zona de gatit.

Indiferent de amenajarile interioare pentru care optezi, sticla poate substitui cu succes materialele traditionale. Desi costurile sunt mai ridicate, farmecul si modernitatea oferita de acest material va crea o impresie eleganta si luxoasa.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte