O alta politica si la Oltenita

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
O alta politica si la Oltenita

O alta politica si la Oltenita

De mult timp nu m-am regăsit în nici  o ideologie a unui partid. De  curând am semnat petiția cu  “fără penali în funcții publice“. Ulterior am strâns și eu câteva liste cu semnături. Mulți m-au întrebat: de ce te implici? Nu am putut sa le spun decât : pentru ca îmi pasa, îmi pasă de România, îmi pasă de viitorul copiilor și nepoților.

La ceva timp am fost întrebat dacă vreau sa mă implic în politică prin înscrierea în USR. Pentru că PNL nu mă  reprezenta, singura opțiune de dreapta a rămas USR. De ce USR?

Chiar dacă inițial a încercat să își impună ideile dezorganizat, prin diferite mijloace folosite mai puțin în lupta politică,  în cei câțiva ani de parlamentarism USR a devenit un partid care poate, în opinia mea să ofere o varianta de alianță serioasa pentru partidele de dreapta.

Vineri la Cluj-Napoca, după 12 ore de dezbateri în prima zi a congresului partidului, prevede că un lider al formațiuni sa nu poată fi menținut în funcție mai mult de 10 ani. Mai mult decât rezonabil!

USR a prevăzut în statut posibilitatea votului electronic, de la distanță, în cadrul Biroului Naţional şi al structurilor de conducere locale, precum şi în cadrul referendumurilor interne, nemaifiind necesară prezență fizică a membrilor la o ședință.

Mai multe detalii Statutul USR: O persoană nu poate fi lider mai mult de zece ani, referendum intern pe teme sensibile şi vot electronic

O alta politica si la Oltenita

Inițial am vrut sa vorbesc despre activitatea USR în Oltenita. USR Călărași care are alegeri în curând. Iată și invitația : Stimati membri ai filialelor USR din Călărași și Oltenita,
Va supun atenției, în atașament, Convocatorul alegerilor stabilite pentru 01.09.2018.
Cu respect,
S.N.

Deja avem o organizație și un sediu, organizație la care pot adera nu numai tineri, dar și persoane de alte vârste care sa fie de acord cu ideea că o țară poate fi guvernată numai de oameni competenți, și că ne trebuie o altă clasa politică care sa nu fie contaminata de ideile fascisto-comuniste ale PSD.

Exemplul Olteniței, ajuns un oraș fantomă, sau dormitor, aservit puterii PSD-Tone este de ajuns pentru noi ca să vedem ce ne așteaptă în cazul prelungirii agoniei dragnostiene-ţoniste.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte