Afla unde găsești simeringuri ieftine pe net

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Afla unde găsești simeringuri ieftine pe net

Afla unde găsești simeringuri ieftine pe net

Pe site-ul Simergy găsești orice simering la preț mic, de aceea, dacă ai nevoie de asemenea piese de etanșare aici le găsești în mod sigur.

Afla unde găsești simeringuri ieftine pe net

Simeringurile sunt acele garnituri special create pentru prevenirea sau reducerea scurgerilor de lichide sau gaze dintre golurile existente din fabricație între componentele și/sau structurile unor echipamente mecanice, precum și protejarea părților acestora împotriva murdăriei și a prafului ce pot fi cauzatoare de stricăciuni.

Garniturile de etanșare sunt piese extrem de importante în anumite instalații moderne, deoarece în cazul unei scurgeri externe de gaze, spre exemplu, aerul înconjurător poate deveni contaminat.

Simeringurile pot contribui mai mult decât v-ați putea imagina în primul moment la îmbunătățirea durabilității componentelor unui dispozitiv mai simplu sau a unui  echipament complex și poate să fie de mare folos în păstrarea unor performanțe ridicate de funcționare ale acestora pentru perioade lungi de utilizare.

Garniturile de etanșare destinate arborilor din diverse subansamble mecanice s-au dovedit utile, ele prezentând proprietăți excelente contra frecării, dovedindu-se a avea o rezistență mare la uzură.

Diversele tipuri de o-ringuri sunt utilizate atât ca elemente de etanșare, cât și ca elemente de activare pentru etanșările și ștergătoarele hidraulice. Astfel, inelele rotunde (o-ringurile) își găsesc aplicarea în toate domeniile industriale actuale, inclusiv industria aerospațială și în industria de automobile clasice și hibride. Astăzi, o-ringurile sunt cele mai utilizate garnituri de etanșare, datorită faptului că se pot utiliza practic în  toate mediile lichide și gazoase.

Indiferent de inelul special de sigilare de care aveți nevoie, pe site-ul amintit la început o să găsiți o-ringuri de orice dimensiuni – inch și metrice, standardizate, la cele mai mici prețuri de pe piață.

Puteți comanda de aici mai multe variante de sigilii speciale, care sunt destinate pentru medii ce necesită o fiabilitate excepțională și o durabilitate sporită, inclusiv pentru rosturi supuse la presiuni și temperaturi înalte.

Simeringurile sunt legături structurale a căror misiune principală este de a preveni sau de a atenua fluxul de materiale între două spații adiacente

Etanșările de contact ale suprafețelor în mișcare pot fi împărțite în trei grupe pe baza deplasării relative a suprafețelor care urmează a fi etanșate:

1. Când suprafețele ce urmează a fi etanșate sunt aliniate unele cu altele.

Aceste simeringuri sunt utilizate  în mod obișnuit în sistemele pneumatice și hidraulice, dar și în industria autovehiculelor.

2. Simeringuri pentru etanșarea arborilor din diverse mecanisme. Etanșările suprafețelor pot să fie axiale sau radiale.

3. Simeringuri destinate pentru etanșări în care suprafețele care urmează să fie sigilate se mișcă unul față de celălalt și se rotesc.

Aspecte generale ce trebuie avute în vedere la selectarea simeringurilor potrivite:

• temperatura;

• mediul de etanșat și efectele chimice ale acestuia;

• vâscozitatea mediului ce urmează ca să fie sigilat;

• gradul de frecare;

• nivelul radiațiilor;

• viteza de variație a presiunii;

• viteza de variație a temperaturii;

• finețea suprafețelor de etanșare etc.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte