Entertainment modern

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Entertainment modern

Entertainment modern

De la o perioada la alta trendurile si modalitatile prin care oamenii si copii isi petrec timpul liber si isi desfasoara anumite activitati s-au schimbat. De la un stagiu la altul al dezvoltarii tehnologice au aparut diverse „gadgeturi” si inovatii in anumite domenii. Stim cu totii ca este important, nu doar pentru copii, ci si pentru adulti sa faca miscare si sa se mentina in forma.

Entertainment modern

Printre mijloacele de transport moderne intalnim si hoverboard-ul, primul transportor personal electric pentru care nu avem nevoie de controale manuale sau ghidon. De la un model la altul modalitatile de control al acestuia difera. In timp ce unele modele sunt controlate prin simpla aplecare a persoanei in fara sau in spate alte modele dispun si de telecomanda sau conectare Bluetooth prin care un hoverboard poate fi controlat.

 

In magazinul AirMotion avem la dispozitie, la un pret foarte accesibil, modelul H1 Purple Graffiti, perfect pentru orice persoana. Acesta poate sustine o greutate maxima de pana la 100Kg si are o viteza maxima de 12km/h. Probabil nu la fel de rapid ca si o bicileta dar indeajuns cat sa ne duca rapid acolo unde este nevoie. Este potrivit si pentru copii ca un mijloc de distractie cat si pentru adulti ca mijloc de transport in oras, de exemplu de acasa la locul de munca, avand o autonomie de 12-18km cu o singura incarcare, incarcare care se face foarte usor si rapid, oriunde.

Hoverboard-ul H1 Purple Graffiti are o aderenta buna pe orice suprafata datorita rotilor pline de cauciuc, fiind totodata si foarte stabil. Cu toate acestea, purtarea unui echipament de protectie este recomandata, pentru a evita orice intamplare neprevazuta.

Datorita dimensiunilor mici, aparatul se poate strecura usor printre multimi, fiind astfel mult mai eficient ca alte mijloace de transport in zonele aglomerate. Este si destul de portabil, avand o greutate destul de mica si poate fi carat intr-o geanta de transport sau pur si simplu asa cum este.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.