Un complex de certificari indispensabile functionarii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Un complex de certificari indispensabile functionarii

Un complex de certificari indispensabile functionarii

Imi placea cand eram mica, iar mama imi dadea la indicatiile medicului complexe de vitamine in timp ce imi explica faptul ca fiecare dintre ele au un rol hotarator in dezvoltarea organismului meu, cu toate acestea le pot inghiti in acelasi timp fiindca se afla in aceeasi pastila.

Cu toate ca o pastila insemna vitaminele A+B+C+D nu costau atat de mult fiindca eram copil si ele erau compensate. Acesta amintire din copilarie ma indeamna sa iti atrag atentia ca este timpul sa iei si tu pilula completa a securizarii pentru firma ta, mai ales ca sunt reduceri de pana la 50% la pret iso 27001

Un complex de certificari indispensabile functionarii

Certificatul iso 27 001 dovedeste ca:

-oamenii care muncesc in firma pe care o conduci sunt sanatosi si nu se afla in pericol la locul de munca

-climatul de lucru este sanatos la propriu si la figurat, nu exista mediu toxic, nici stresant si oamenii vin cu drag la munca

-fiindca stiu ca datele lor sunt pastrate cu sfintenie, nu le este frica sa semneze sau sa completeze un tabel cu date personale, cand li se cere acest lucru

-o discutie telefonica pe diferite teme cu partenerii de afaceri nu este redirectionata in mod abuziv catre al treilea ascultator, fara ca interlocutorul nostru sa stie.

Exista persoana care au mult timp liber, fiindca nu presteaza activitati utile si atunci se dedau la jocuri sau farse care fac mult rau. Au existat cazuri in care o asa-zisa prietena a provocat-o pe partenera ei de dialog telefonic sa o vorbeasca de rau pe o cunostinta comuna, in timp ce a dat discutia pe speaker, iar persoana despre care se discuta asculta totul. Si intre firmele partenere pot avea loc discutii despre terti agenti economici, iar acestea trebuie sa ramana strict secrete.

-protejarea datelor referitoare la anumite achizitii, inchirieri, planuri de extindere. Uneori se pot infiltra persoane care vand informatii pretioase concurentei producand pagube insemnate. In afara de pierderea licitatiei, a sursei de materii prime, a afacerii, oamenii isi pierd si increderea si acesta este lucrul cel mai dureros. Intr-un climat incarcat de suspiciune, randamentul scade simtitor.

-securizarea accesului la date strict secrete. La documente care reprezinta descoperiri stiintifice, inventii, studii de caz nu trebuie sa aiba acces toata lumea. Nici parolele de intrare pe site-ul oficial al firmei nu sunt facute publice fiindca se pot intampla multe lucruri neplacute. Chiar si site-ul Ministerului Educatiei a fost virusat, iar presa a scris despre modul in care au dat de poze interzise minorilor, cand au cautat modele de subiecte de examene pentru examenele nationale.

Va dati seama ce se intampla, daca in ziua examenelor nationale cineva intra pe site-ul ministerului respectiv si il viruseaza! La fel se poate intampla si cu pagina oficiala a unei firme de servicii sau implicata in vanzarea de produse. Pot sa apara mesaje defaimatoare, poze vulgare sau virusi care sa blocheze computerele tuturor celor care incearca sa intre pe site-ul respectiv.

Iata lista motivelor intemeiate pentru care este nevoie de acest certificat care cuprinde aspecte complexe legate de activitatea unei firme.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.