Bucuria gustului, cafeaua Illy

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Bucuria gustului, cafeaua Illy

Bucuria gustului, cafeaua Illy

Îmi aduc aminte de alte vremuri când locul cafelei naturale fusese luat de „nechezol”  cum fusese supranumit amestecul ce înlocuia cafeaua.

Bucuria gustului, cafeaua Illy

Nu demult am întâlnit într-un magazin o cafea ce mi-a stârnit curiozitatea:  Cafea Illy. Am decis să o testez mai ales că experiența mea cu cafeaua italiană a fost una ce îmi deşteaptă amintiri plăcute.

Am cumpărat un pachet de cafea Illy ESE Espresso Dark Roast şi am plecat acasă. Nu m-am grăbit să o desfac însă a doua zi de dimineața m-am înfipt în pachetul de cafea încă virgin şi am avut o experienţă cât se poate de plăcută.

Mi-am dat seama că este vorba de un amestec distinctiv creat din boabe de cafea 100% Arabica de cea mai buna calitate.  Boabele de cafea sunt culese din 9 regiuni diferite de pe Glob, meticulos selectate în funcție de  regiunile de cultivare din lume. Rezultatul: Illy este cafeaua cu  un gust fin, bogat si corpolent, îmbogățit cu note intense de ciocolată, caramel si arome ușor florale. Rezultatul este o cafea italiana autentica, care este perfect conservata, fina si echilibrata.
Pe lângă aceste aspecte, cafeaua cumpărată dintr-un magazin de cafea Illy este o desfătare, atât pentru papilele gustative cât şi pentru buzunarele noastre.

În afară de cafeaua Illy magazinul online Cafelim mai comercializează şi o altă seama de tipuri de cafea de provenienţă italiană cum ar fi: Lavazza, tchibo cafissimo espresso, cafea boabe Pellini, etc., dar ţi o serie întreagă de expressoare de cafea.

Am întâlnit şi persoane care nu agreează cafeaua sub nici o formă, nu datorită gustului ci în urma unei educaţii din familie. Ei bine am avut ocazia să stau la masă cu o astfel de persoană pe care am ademenit-o cu mirosul şi apoi gustul cafelei Illy. Ulterior acestei experiențe prietena mea a devenit băutoare pasionată de cafea.

În aceeași ordine de idei trebuie să spun că fidelitatea față de o marcă îţi poate aduce satisfacții nemăsurate, aşa cum am devenit eu acum fidel magazinului Cafelim. La ei, pe lângă cafea am găsit şi alte produse care mă pot lăsa să savurez în linişte doza mea de buna dispoziție.

În afara dimineților pe care ţi le însorește, cafeaua de la Cafelim poate să te ajute în crearea unei atmosfere romantice în cadrul intim al unei întâlniri romantice ţi ea la rândul ei.

Faptul că Illy este atât o cafea decofeinizată cât şi cu cafeină avem garanţia că o putem savura în orice moment al zilei

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.