Limba germana pentru copii şi tineri la iQWeLT

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Limba germana pentru copii şi tineri

Limba germana pentru copii şi tineri

Eu vorbesc fluent doua limbi străine.  Totuşi dacă trece un an de zile în care nu folosesc limba respectivă îmi este greu pentru început să revin în ritm normal. iQWeLT nu caută să învețe cursanții noțiuni disparate, ci îi învață  să comunice în limba lui Goethe. Învățarea este distractivă și ușoară nu numai datorită materialelor didactice specifice vârstei, ci și priceperii și talentului profesorilor.

Limba germana pentru copii şi tineri

Cursurile sunt pentru vârste variate, începând cu preşcolarii şi terminând cu copii de la gimnaziu.

Important este ca atunci când înveți o limbă străină să o simţi, cuvintele să se încadreze în ceea ce vrea să semnifice cuvântul. Cuvintele nu trebuie să fie doar nişte noțiuni abstracte. Daca spun „eu iubesc” în română sau în germană să simt sentimentul de iubire.

Ei bine urmând un curs de limba germana  la iQWeLT ai ocazia ca profesorii să te facă să simți cuvintele. Aceste cursuri de germana pentru copii  sunt destinate învățării limbii germane încă din fragedă pruncie, lucru benefic dezvoltării tinerelor talente.

De fapt cunoașterea unei limbi străine a fost considerat dintotdeauna un avantaj.

Limba germana pentru copii şi tineri

Limba germana pentru copii şi tineri

În noua Europă cunoașterea temeinică a unei limbi străine este o condiție sine-qua-non a supravieţuirii în această lume.

De la banalul salut de pe stradă până la o discuție academică posibilitatea de a interacţiona cu alte persoane este absolut necesară.

Limba germana pentru copii şi tineri

Limba germana pentru copii şi tineri

Pentru  copii este mai ușor să înveţe să comunice în limba lui Goethe. Deci nu este vorba de asimilarea unor noțiuni disparate. Învățarea este distractivă și ușoară.

Îmi aduc aminte că în şcoală am avut o profesoară de franceză care avea o regulă :”cunoşti o limbă străină atunci când gândeşti în acea limbă, deci să gândiţi în franceză dacă vreţi să spuneți că ați învățat limba franceză.” Ei bine povața ei mi-a fost utilă în viaţă pentru că am învățat atât franceza cât si altă limbă bazându-mă pe concepția sa.

Asta face şi iQWeLT, chiar dacă profesorii nu folosesc aceste cuvinte. Conceptul este acelaşi.

Învățarea limbii germane la iQWeLT dedicata copiilor este distractivă și ușoară, materialele didactice alese sunt adecvate vârstei, iar de restul se ocupă talentul și profesionalismul profesorilor. Programa cursurilor urmărește parcurgerea nivelurilor de studiu conform standardelor Uniunii Europene.

Centrul iQWeLT este un centru specializat de limba germană pentru copii și adolescenți care urmărește atingerea unui nivel ridicat de competență lingvistică, recunoscut de Cadrul Unic de Referință European.

Programa cursurilor acestui centru urmărește parcurgerea nivelurilor de studiu conform standardelor Uniunii Europene.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte