Ce faci cu cel mic dupa ore?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ce faci cu cel mic dupa ore?

Ce faci cu cel mic dupa ore?

Cand eram mica, in clasele I-IV, tin minte ca mama si tata ma lasau cu cheia la gat. Veneam de la scoala si, desi trebuia sa trec vreo doua strazi principale, nici nu ma temeam dar nici nu erau masini care sa imi puna viata in pericol. Mai mult, lumea era alfel si nu prea iti era teama sa iti lasi copilul singur acasa. Odata intrata in casa, imi incalzeam singura mancarea si apoi ma asezam la teme.

Ce faci cu cel mic dupa ore?

Timpurile insa s-au schimbat si noi am devenit mult mai protectivi cu copiii nostri. Desigur, si societatea ne obliga sa facem asta. In primul rand, traficul intens, mai ales cel din Capitala, nu ne mai face sa ne simtim in siguranta pe noi adultii si cu atat mai mult pe copiii care abia acum incep sa perceapa ce se intampla in jurul lor. Apoi, lumea nu mai este asa cum era odata. Pericole sunt la orice pas. Dupa ce copilul termina perioada gradinitei, incepe scoala si, daca unele scoli au program step by step, nu toate dispun de aceleasi facilitati. Ce faci totusi cu cel mic daca scoala unde invata nu are program stepby step si nu ai nici bunici care sa se ocupe de el? Cum spuneam, “cheia la gat” nu mai este o optiune.
In cazul acesta, apelam la un afterschool. Cel putin asa am facut eu cand a trebuit sa imi duc fetita in clasa I. Am apelat la Teddybar, un afterschool sector 1, Bucuresti. A fost cea mai buna si inteleapta decizie pe care puteam sa o iau. Deoarece scoala unde invata fetita mea nu dispune de program step by step, am reusit sa o inscriu la Teddybar. Aici este un afterschool modern unde cei mici au parte de supraveghere constanta, pregatirea, impreuna cu personalul specializat, a temelor pentru acasa, dar si ore de limba germana si engleza. In plus, copiii dispun de foarte multe activitati distractive si interactive pentru a se relaxa dar si pentru a invata. Daca pe cel mic nu are cine sa il ia de la ore, puteti opta si pentru transort de la scoala catre sediul afterschool-ului Teddybar. Aici copiii manaca si au parte si de o gustare sanatoasa. Ii puteti lua pana la orele 18:00 ceea ce este ideal, deoarece multi parinti, care lucreaza in mediul privat, termina serviciul undeva in jurul acestei ore. Afterschool-ul este dedicat copiilor din claselor I-IV dar si pentru copiii din clasele V-VIII. Acesta se numeste program before school, deoarece copiii sunt preluati de acasa, daca doresc parintii, se fac temele impreuna cu personalul calificat, se serveste masa, se stuidiaza, de asemenea, limbile engleza si germana si apoi copiii sunt transportati, in siguranta la scoala. Informatii utile precum si programul si tarifele pot fi vazute pe site-ul teddybar.ro. In plus, aici este si cresa, gradinita si scoala particulara. Asa ca, pentru o mai mare siguranta a copilului, nu ezitati sa alegeti afterschool-ul Teddybar. Cel mic va fi incantat si supravegheat iar dumneavoastra veti avea toata linistea pe care o doriti.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.