Dragnea, politica, PSD, partide politice

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Dragnea, PSD, partide politice

Dragnea, PSD, partide politice si pesta porcina

Evenimentul  care a ținut presa în priză săptămâna trecuta a fost contestarea lui Liviu Dragnea în cadrul PSD.

Au existat fel de fel de sondaje, de pronosticuri, etc. în care pare-se că Dragnea ar fi pierdut. Dezamăgire! Din cei peste 30 de semnatari ai scrisorii doar 11 au votat pentru debarcarea lui Dragnea. „C’aşa-i românul!” (curvă)

Dragnea, politica, PSD

Eventuala schimbare a lui Dragnea nu ar fi adus multe lucruri bune pentru români.  Românii de rând. Aşa cum ne-a învățat PSD-ul urma să avem parte de alte minciuni, nicidecum de o creștere economică.  De ce creştere economică? Pentru că mergem spre fundul prăpastiei cu toate măsurile populiste de până acum. Dragnea a avut grijă de aparatul bugetar ca să îi susțină financiar. Salarii imense. A mituit jandarmeria, justiția, pensionarii, etc. prin aceiași politică economică. Din păcate sectorul privat este tot mai mult îngropat  sub povara bugetului care trebuie sa susțină aceste lăcuste.

Dragnea, politica, PSD

Din păcate opoziţia nu a vrut să se facă „frate cu dracu” și să întreprindă anumite acţiuni care ar fi putut veni în sprijinul puciştilor. O atitudine tranşantă din partea președintelui Klaus Johannis ar fi fost şi ea de bun augur, un ghiont dat lui Dragnea.

Nimeni nu a schițat nici cel mai mic gest. Dimpotrivă l-am auzit pe Ludovic Orban spunând că trebuie lăsat PSD-ul să cada singur (redare aproximativă). Este o concepție greșită. Sigur că domnul Orban nu are de suferit prea mult în urma măsurilor aberante ale PSD. Omul de rând suferă cel mai mult.

De fapt aceasta distanțare a partidelor de marea masa a alegătorilor duc la apariția unor partide totalitariste, de orientare nazistă cum a devenit PSD.

Atitudinea elitistă duce la susținerea ideii de formă fără fond Chiar dacă simpatizez cu USR totuși percep din partea lor atitudini elitiste, o încercare de a neglija omul de rând sau pe cei trecuți de o anumită vârstă.

De fapt partidele așteaptă ca cetățeanul să vină către ele, nu ca ele să îi ofere soluții care sa fie atractive. Îmi cer scuze dacă aduc astfel de critici şi partidului în care cred.  Membri unui partid trebuie să culeagă informațiile dureroase comunitarii şi să le transmită către organizație, recte centru pentru a fi centralizate ţi apoi prelucrate. Din acest punct de vedere PSDragnea a întrerupt orice fel de legătură cu alegătorii. Cei care mai pozează ni alegători fideli sunt deja corupți de politica PSD.

  • Referindu-mă strict la Oltenița şi la partidul USR trebuie avută în vedere următoarea situație:
  • -Bade, știi ce se întâmplă cu pesta porcină?
  • -Nu știu că la noi nu este; și a doua zi vine veterinarul în bătătură ca să îi-ia porcul.
  • Informarea oferită de partidul ce se vrea partid stat este dăunătoare sănătății, aşa ca nu trebuie să luați de bune ce spune TATA DRAGNEA.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.