Cele mai bune echipamente audio le gasim pe AVmall

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cele mai bune echipamente audio le gasim pe AV Mall

Cele mai bune echipamente audio le gasim pe AVmall

Daca esti pasionat de muzica si tot ce tine de echipamente audio, atunci magazinul online AVmall este locul ideal pentru cei ca tine.

Eu am descoperit acest magazin cand imi renovam localul si mi-am dorit sa ofer clientilor calitate si claritate atunci cand redau muzica lor preferata.

De pe AVmall am cumparat boxe foarte performante, marca Indiana Line Nota 260 X.

Cele mai bune echipamente audio le gasim pe AVmall

Aceste doua boxe au un sunet deosebit si reusesc sa redea claritate in orice fel de melodie, indiferent de cum a fost mixata piesa sau de genul acesteia.

Aceste boxe sunt de 100W si au un raspuns intre 44 – 22000 Hz. Puterea boxelor Indiana Line Nota 260 X  este de 92 dB iar dimeniunile sale sunt de 205 x 325 x 290mm.

Am ramas suprins prima data cand muzica a fost redata prin aceste boxe, deoarece niciodata nu am mai auzit un sunet atat de clar. In premiera, am putut asculta o piesa Tehno fara sa am parte de interferente precum acele sunete “clasice” de difuzor spart.

Boxele sunt ideale pentru orice incapere, fie in living-ul de acasa, sala de spectacol sau in bar.

Magazinul online AVmall este un partener de incredere atunci cand doresti sa iti maresti capacitatea de sunet, deoarece iti vor oferi cele mai bune produse la preturi fara concurenta.

AVmall.ro este locul de unde cumpar nu numai boxe, ci si cabluri si echipamente pentru sunet de la producatori renumiti precum Pioneer, Dayton Audio sau Yamaha.

Recomand magazinul AVmall.ro in special persoanelor interesate in domeniul sunetului si al muzicii. Produsele sunt destinate tuturor, chiar si celor care doresc sa asculte muzica acasa, la un sistem de calitate.

Boxele Indiana Line Nota 260 X sunt produsul care vor da tonul la orice petrecere iar pretul la care sunt disponibile pe AVmall ofera posibilitatea tuturor de a asculta muzica de calitate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.