Calitatile caselor din containere

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Dacă nu aveți o vastă experiență în construirea containerelor de transport și o cunoaștere aprofundată a codului local al clădirii, este mai bine să solicitați ajutor din partea profesioniștilor care vă vor ajuta să realizati o lucrare fără probleme.

Dacă există un lucru pe care il retinem  în căutarea informațiilor despre casele din containere, este că recipientele mici nu împiedică constructorii să viseze la case mari.

Casele din  containere sunt puternice și durable. Nu există nici o îndoială atunci când vine vorba de calitatea containerelor de transport maritim; de fapt, mulți ar fi de acord că aceste caracteristici sunt cele mai bune calitati ale containerelor. Containerele sunt cea mai puternică structură disponibilă – mai puternică decât lemnul si betonul.

Containerele sunt rezistente la orice dezastru natural, inclusiv tornade, cutremure și chiar uragane. Containerele de transport, fie că sunt unități individuale sau mai multe unități conectate, pot rezista până la vânturi de 100MPH când sunt înrădăcinate pe fundație. Și chiar și după o lovitură directă în timpul unui cutremur, structura nu se va prăbuși niciodată. Folosirea containerelor de transport maritim pentru construcții înseamnă salvarea containerelor de la soarta inevitabilă a staționării latente lângă porturi, plaje și chiar și orașe. Containerele sunt într-adevăr structuri eco-verzi, realizate din oțel reciclat 85% și complet reciclabile dacă sunt demolate, iar reutilizarea lor economisește materiale noi de construcție. Arhitectul canadian Keith Dewey,  a salvat 70 de copaci folosind doar materialele reciclate pe care le-au furnizat containerele atunci cand a construit un complex de case de locuit din containere  !

 

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.