Hrana pentru câini de la Animax

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Hrana pentru câini de la Animax

Hrana pentru câini de la Animax

Animalele de companie au devenit tot mai căutate. De aceea câinii sunt percepuți ca şi membrii ai familiei, iar posesorii lor le acorda tot mai multa atenție, prin alimentația echilibrata, timpul acordat si locul special creat pentru aceștia.

Hrana pentru câini de la Animax

Referitor la alimentaţia câinilor aceasta este fie umedă fie uscată realizată din carne de pui, peste, orez, fibre, proteine, calciu, minerale si vitamine in proporții calculate special in funcție de vârsta câinelui. Atunci când alegem un produs, trebuie sa verificam dacă acesta conține ingrediente naturale si vitamine ce ajuta în dezvoltarea corecta si sănătoasă a câinilor,  ca Omega 3 si Omega 6, recomandate pentru blana si pielea sănătoasa. Animax este magazinul on line care îţi oferă această hrana pentru caini, sănătoasă şi gustoasă.

Cu toate acestea am avut o experiență în care am fost pus în postura de a gusta mâncarea pentru câini. Eram într-un orăşel olandez şi am intrat in magazinul unui turc. Am văzut ca avea numai pui expuși in galantar. Îi cer turcului patru aripioare de pui pentru a face o supă. Ajuns acasă am spălat si am pus aripioarele să fiarbă. In esență nu am putut mânca supa datorită condimentelor. Am ieşit pe balcon ușor nervos şi am aprins o țigara. Pe balconul alăturat a ieșit un domn cu cățelul lui. Din vorbă în vorbă am aflat că magazinul respectiv vindea hrană crudă pentru gătit cu destinația câini sau pisici. Aşa cățelul vecinului a mâncat o supă pe cinste în seara aceea.

Vizitând site-ul Animax am constatat că aceștia oferă poate cea mai largă gamă de produse pentru câini si pisici. Pe acelaşi site găseşti la secțiunea „Blog” şi sfaturi pentru creşterea animalelor de casă.

Creșterea câinilor ca animale de ca animale de companie este o practică mai noua. Îmi aduc aminte că în perioada comunistă erau putini cei care aveau un câine de apartament.

Nici alimentația nu era aşa sofisticată De obicei hrana era pregătita în casă, la fel  ca şi cea umană. Şi în trecut erau castroane sau tăvi în care se putea pune hrana câinelui, dar astăzi acestea sunt dedicate special acestui scop.

Militar fiind în cadrul unităţii aveam câini de pază şi urmărire, câini din rasa lup alsacian. Rația lui de hrană era mai bogată în calorii decât cea a militarilor în termen. Cu toate acestea era o hrană pe care omul nu o putea mânca. Toată hrana, cu mălai, oase, carne, untură, etc. era fiartă într-un cazan mare şi apoi pusă în castroanele câinilor. Nici vorbă de „grăunțele„ care se dau astăzi, o hrana consistentă ţi sănătoasă pe care o găsești cu dedicaţie la Animax.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte