Ce presupune, in realitate, jobul unei dame de companie?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ce presupune, in realitate, jobul unei dame de companie?

Ce presupune, in realitate, jobul unei dame de companie?

Chiar daca secolul al XXI-lea este unul in care oamenii se considera a fi foarte deschisi, atunci cand aud cuvintele dame de companie, foarte multi sunt sceptici, etichetand femeile intr-un mod gresit.

Ce presupune, in realitate, jobul unei dame de companie?

Adevarul este ca doamnele si domnisoarele care se incadreaza in aceasta categorie reprezinta o companie placuta pentru barbatii care le solicita prezenta, fara a exista apropieri fizice. In randurile urmatoare, cei care au preconceptii pot gasi principalele motive pentru care ar trebui sa renunte la ele!

O prezenta placuta pentru domnii care nu au partenere

Exista barbati care prefera sa nu se implice in relatii din diferite motive. Cu toate acestea, in unele momente ei au nevoie de la bratul lor de o femeie frumoasa, desteapta si atragatoare, care sa le fie partenera. Iata unul dintre cazurile in care domnii apeleaza la damele de companie. Practic, ei au nevoie de cineva cu care sa participe la diferite tipuri de evenimente sau cu care sa plece in vacanta, pentru a nu se simti singuri.

Conversatii placute si interesante

In ciuda parerii multora dintre oameni, damele de companie sunt femei foarte inteligente, care au cunostinte in diferite domenii si care au capacitatea de a purta discutii pe diferite teme. Astfel, doamnele si domnisoarele reprezinta o companie cu adevarat placuta pentru cei de langa ele, intrucat sunt versatile si stiu sa se adapteze oricarui context intr-un timp foarte scurt, fara a se simti stanjenite ori fara a-si pune partenerii intr-o situatie stanjenitoare intr-un cadru mai larg.

Suport psihic

Una dintre atributiile damelor de companie este aceea de a reprezenta suport psihic pentru partenerii lor. Barbatii care apeleaza la serviciilor acestor femei au nevoie de validare, de incurajare, insa probabil nu au langa ei o partenera stabila care sa faca acest lucru. Asadar, ei prefera sa aleaga varianta cea mai usoara pentru a avea sentimentul ca cineva este alaturi de ei.

Intretinere fizica in mod constant

Pentru a arata cat mai bine in fiecare zi, femeile care sunt dame de companie trebuie sa se intretina in permanenta din punct de vedere fizic. In acest sens, ele petrec foarte mult timp la saloane. Barbatilor le plac partenerele care sunt foarte ingrijite in permanenta, asa ca doamnele si domnisoarele trebuie sa isi dea silinta in aceasta privinta.

Discretie

Discretia este unul dintre principalele atuuri pe care trebuie sa le aiba o dama de companie. Ea trebuie sa stie cand sa intervina in discutiile partenerului lor si cand sa il lase sa ghideze conversatia. De asemenea, barbatii care cauta compania acestor femei nu isi doresc ca cei din jur sa stie, asa ca reprezentantele sexului frumos trebuie sa aiba capacitatea de a-si intra foarte bine in rol, astfel incat sa para a fi cu adevarat partenerele barbatilor alaturi de care petrec cateva ore sau chiar mai multe zile.

Jobul damelor de companie nu este deloc unul usor, in ciuda aparentelor. Femeile trebuie sa stie cum sa le faca pe plac partenerilor din punct de vedere intelectual, conversational, dar si fizic si, in acelasi timp trebuie sa fie discrete!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte