Ai nevoie de un mic ajutor pentru firma ta de transporturi? Iata cea mai buna solutie!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ai nevoie de un mic ajutor pentru firma ta de transporturi? Iata cea mai buna solutie!

Ai nevoie de un mic ajutor pentru firma ta de transporturi? Iata cea mai buna solutie!

Esti detinatorul unei fime de transport si cauti servicii de finantare de incredere? Serviciile de finantare Scania pot fi cele mai bune solutii pentru tine, solutii flexibile de finantare si asigurare, personalizate, pentru a putea beneficia de costuri previzibile si pentru a putea face posibila gestionarea riscurilor pe toata durata de functionare a vehiculului.

Ai nevoie de un mic ajutor pentru firma ta de transporturi? Iata cea mai buna solutie!

O firma de transporturi nu este deloc usor de intretinut si de aceea ai nevoie ca toate mutarile pe care urmeaza sa le faci, trebuie sa fie bine gandite astfel incat orice pas sa fie spre inainte. Fie ca este vorba de o companie care deja este la un nivel foarte mare sau despre o companie mica, recent infiintata, alegerile trebuie facute cu cap pentru ca totul sa mearge intr-un sens pozitiv.

 

Camioane.scania.ro ofera cele mai bune solutii in materie de camioane second hand Scania. Aceste camioane sunt perfecte pentru micile companii de transport care au nevoie de solutii eficiente si ieftine, dar si pentru marile companii care poate isi doresc sa suplimenteze flota de camioane, toate vehiculele fiind verificate corespunzator pentru a nu aparea probleme pe parcurs.

Prin intermediul acestora poti beneficia de oferte speciale la autotractoarele rulate cu un avand de doar 3 rate si in functie de posibilitati va puteti alege perioade de finantare cuprinse intre 12 si 48 de luni, aceasta oferta fiind disponibila pentru vehiculele ce au fost fabricate incepand cu anul 2013. De asemenea ub rata pentru chirie sunt incluse si asigurari CASCO Scania Insurance si VABIS GAP dar si pachetul de servicii Optim iar serviciile pentru soferi vor putea fi alese in functie de necesitatile companiei.

Asa ca daca ai nevoie de camioane Scania in plus care sa dea o mana de ajutor afacerii tale, intra pe site-ul acestora unde va sunt prezentate toate detaliile necesare. Fie ca este vorba de inchirierea vehiculelor sau achizitionarea acestora, cei de la Camioane.scania.ro va stau la dispozitie gata sa va ajute cu sfaturi si sugestii astfel incat sa puteti face alegerea cea mai potrivita pentru afacerea dumneavoastra.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte