Cum mi-am infiintat firma

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cum mi-am infiintat firma

Cum mi-am infiintat firma

Ca orice roman, am plecat pentru ceva timp, la munca, intr-o alta tara. Am stat acolo multi ani si am facut tot felul de meserii. Am lucrat in constructii, ca sofer si multe altele. Dupa ce am strans mai multi bani, m-am hotarat sa ma intorc acasa, deoarece aici aveam intreaga familie si nu mai puteam sa stau departe de ei. Inainte sa ma intorc in tara, am vorbit cu mama, care m-a intrebat ce am de gand sa fac in momentul in care ma voi intoarce in tara. Mi-a spus ca nu crede ca ma voi putea adapta ca si angajat la vreo firma si ca ar fi bine sa ma gandesc daca ma mai intorc sau nu. Atunci i-am zis ca vreau sa imi deschid o firma de transporturi. Cunosteam destui romani care se chinuiau, in fiecare luna, sa isi trimita pachetele acasa si erau nevoiti sa apeleze la diverse persoane. Nu aveau insa, nici siguranta si plateau si sume exorbitante, uneori.

Cum mi-am infiintat firma

Asa ca, m-am intors acasa si am inceput sa ma interesez ce sa fac pentru a deschide firma. In momentul acela, am inteles de ce mama era sceptica cu privire le reintoarcerea mea. In Romania, pentru a-ti deschide o firma, trebuie sa alergi mult cu acte, pe la diverse institutii. Uitasem, cu desavarsire, de acest aspect neplacut. M-am gandit ca, totusi, trebuie sa existe o solutie si poate sa ma ajute cineva cu aceste acte necesare infiintare firma SRL. Am intrat pe internet si asa am gasit Fabrica de Firme. Aceasta este o companie care, prin echipa sa de experti din domeniul juridic, te va ajuta in diverse probleme legate de deschiderea unei firme, deschidere punct de lucru, schimbare sediu social si multe alte probleme din domeniul antreprenoriatului.

Am zis ca este o solutie foarte buna si ca, astfel, nu voi mai pierde timp. Nu am ezitat si i-am contactat. Am explicat problema mea si am fost invitat la sediul firmei pentru a discuta mai multe. Totul a fost cat se poate de simplu cu Fabrica de Firme. Am adus actele cerute si ei m-au ajutat cu obtinerea aprobarilor. Asa ca, mai repede decat am crezut, mi-am deschis

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.