Cele mai bune perdele transparente din PVC, numai de la Mecha Tech!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Cele mai bune perdele transparente din PVC, numai de la Mecha Tech!

Cele mai bune perdele transparente din PVC, numai de la Mecha Tech!

Probabil ca toti le-am vazut sau cel putin am auzit de ele, insa niciodata nu am stiut exact ce rol au ele defapt. Este vorba de perdele transparente PVC, adica acele perdele ce sunt facute fasii ce au ca rol controlul temperaturilor si prevenirea circulatiei libere a aerului, prafului, fumului si asa mai departe. Acestea sunt utilizate adesea in momenul in care este necesar accesul continuu dintr-o incapere in alta iar niste usi ar ingreuna accesul.

Cele mai bune perdele transparente din PVC, numai de la Mecha Tech!

De obicei acestea sunt folosite in industrii precum: industria textila, farmaceutica, industria automobilelor, alimentara, in hoteluri, bucatarii, aeroporturi si lista poate continua.

 

Daca sunteti in cautarea acestor perdele din PVC, Mecha Tech prin intermediul site-ului Ci.ro , comercializeaza o gama foarte variata de astfel de perdele care sunt disponibile in mai multe dimensiuni precum:

  • grosime 2 mm, latime 200 mm, lungime 50m
  • grosime 3 mm, latime 300 mm, lungime 50m
  • grosime 4 mm, latime 400 mm, lungime 50m

Aceste perdele sunt foarte usor de utilizat si de montat fara sa fie nevoie de cine stie ce inginerie. Suportii de montaj pentru aceste perdele se comercializeaza cu lungime de pana la 1 m si sunt fabricati din inox sau otel galvanizat. Acestia se fixeaza in perete ori in tocul usilor, in locul unde urmeaza sa fie agatate perdelele.

Aceste perdele industriale lamelare din PVC sunt rezistente la razele ultraviolete, au nevoie de o minima mentenanta si trebuie curatate destul de rar iar in cazul in care se deterioreaza o lamela, aceasta se poate schimba in doar cateva secunde. Inca un mare avantaj este ca asigura un acces facil fara sa existe vreun risc de tamponare, perdelele fiind transparente si se poate reduce chiar si zgomotul produs de anumite masini sau utilaje industriale.

In plus pe langa toate acestea, pe site-ul celor de la Mecha Tech, Ci.ro veti gasi o gama foarte diversificata de produse din tot ce tine de motoreductoare, transmisii, SNEC, elevatoare, vibrare, materiale tehnice si conveioare.

Pentru toate detaliile necesare, atat despre acestia cat si despre produsele comercialzate de ei, accesati-le site-ul si cu siguranta daca aveti nevoie, fie de aceste perdele sau tabla perforata ori cuplaje mecanice si asa mai departe, nu veti inchide fereastra cu site-ul pana nu este ceva adaugat in cosul de cumparaturi.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.