O afacere de platina cu bijuterii de platina

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
O afacere de platina cu bijuterii de platina

O afacere de platina cu bijuterii de platina

E mult de-atunci…Nasii v-au facut cadou verighete de platina si ati plans de emotie. V-a urat ca iubirea voastra sa dainuiasca asemenea acestui nobil metal, care este mai scump ca aurul.

O afacere de platina cu bijuterii de platina

Platina si diamante, atat de mult valorati voi in ochii lor! Cand v-au vazut bijuteriile, ati auzit cunoscatorii extaziindu-se. Voua va erau dragi ca ochii din cap, fiindca erau de la ei. Mai tarziu, cand ati aflat cat de scumpe sunt astfel de bijuterii, ati intrat pe site-urile online ale magazinelor de bijuterii si v-ati uitat asa, din curiozitate, cat costa cea mai simpla verigheta de acest tip. 11.830 de roni, o piesa minimalista??? Ale voastre aveau si diamante minuscule si erau destul de generoase.
Oriunde intrati, lumea se mira de verighetele voastre si vi se mai intampla un lucru: comerciantii va taxau la sange in piata, daca aveati nevoie de masina, daca negociati cu echipa de zugravi sau de constructori pentru pregatirea apartamnetului de iarna. Asa, ati ajuns voi la concluzia ca trebuie sa le puneti intr-o cutie de bijuterii, sa le ascundeti bine de tooot si sa le inlocuiti cu niste verighete din aur obisnuite si mult mai ieftine.

Of, este greu sa fii judecat dupa bijuteriile pe care le-ai primit cadou!
Este greu sa ti se puna taxa pe bijuteriile din platina, de aceea scoate-le din deget si du-le in pastrare la amanet platina!
Ele stateau cuminti in caseta de bijuterii, voi va iubeati si va iubiti si acum, pana cand v-a fost dat sa treceti prin piatra de incercare: accidentul de masina facut la intoarcerea din concediu.
Din fericire nu s-a intamplat nimic grav si ati avut RCA, dar masina voastra era grav avariata si necesita reparatii costisitoare.
In prezent, masina inseamna mainile si picioarele tuturor familiilor. Sa va explic cum anume! Picioarele fiindca ele alearga neobosite sa va duca la timp la serviciu, sa ajunga cel mic la scoala inainte de a se suna de intrare, sa il luati de la scoala si sa va duceti impreuna la cumparaturi. Mainile, fiindca portbagajul va scuteste sa carati plasele acelea pline, grele ca de plumb, care va disloca bratele din umar.

Aceste cheltuieli suplimentare s-au adaugat ratelor lunare la apartament si intretinerii care se marise si ea in sezonul rece.
Ce aveati voi de vandut, fiindca de lucrat in plus nu se punea problema?
Verighetele din platina pe care le-ati scos din ascunzatoare si le-ati dus la Casa-amanet.com, iar expertii le-au evaluat cat se poate de corect.
Contractul va garanta ca darul de suflet de la nasi era pastrat in cele mai bune conditii, in seif securizat, iar locatia era prevazuta cu alarma si camere de luat vederi.
Asa, ati reusit sa va reparati masina la timp, apoi lucrurile s-au mai asezat si ati recuperat verighetele de platina, dar sunteti fericiti ca ati descoperit o sursa substantiala de venit.
La Casa-amanet.com cu bijuterii de platina se fac afaceri de platina in orice moment.
Evitati drumul la banca, din moment ce aici plecati cu banii in buzunar in mai putin de 10 minute! Toti clientii le apreciaza onestitatea, promptitudinea, serviciile de calitate!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte