Italia are prevederi legale stricte legate de repatrieri internationale

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
repatrieri internationale

Italia are prevederi legale stricte legate de repatrieri internationale

Noi, oamenii, ne suparam adesea cand ne lovim de prevederi legale stricte, fara sa ne dam seama ca ele sunt gandite sa ne protejeze. Italia este foarte stricta, cand vine vorba de conditiile impuse repatrierilor internationale decedati.

Analizandu-le pe rand, constatam ca sunt bine venite fiindca un corp neinsufletit care a stat atat de multe zile si tranziteaza mai multe state, inclusic locuri prin care trec multi oameni, reprezinta un pericol real.

Asa nu mai blamam urmatoarele masuri luate de statul italian:
-impunerea sicriului de zinc prevazut cu valvule si patura absorbanta plasat in cel din lemn masiv. Chiar daca s-a facut cu responsabilitate injectia de imbalsamare, decedatul necesita securizare 100%. Microbii nu mai pot iesi, fiindca toate cele 24 de gauri ale sicriului din lemn masiv sunt sigilate complet, iar peste capac se pune sigiliu de ceara. Oricat de mult si-ar dori familia sa-l mai vada pe cel drag, deschiderea capacului echivaleaza cu deschiderea cutiei Pandorei.

 

-verificarea documentelor de mai multe ori, ca toate datele sa fie inscrise corect.
-respectarea traseului prevazut in pasaportul funerar international.
-incredintarea trupului neinsufletit exclusiv unor firme cu experienta in repatriere decedati Italia.

Italia are prevederi legale stricte legate de repatrieri internationale

Repatriere-Romania.ro are o echipa performanta raspandita in toate orasele Italiei, pregatita in orice moment sa va ajute sa va aduceti mortii acasa. Tarifele practicate de acesta firma sunt acceptabile si oneste, raportate la eforturile depuse de fiecare membru al echipei in parte.

Nu trebuie sa va nelinisteasca gandul ca nu aveti de unde cumpara sicriele care sa indeplineasca conditiile legale ce permit repatrierea, fiindca ele sunt oferite de firma prezentata mai sus si sunt incluse in pret ca si:
-crucea inscriptionata, lenjeria din sicriu si perna
-injectia de imbalsamare facuta cu cele mai performante substante capabile sa isi pastreze efectele 5-10 ani.
-tot ceea ce tine de toaletarea decedatului, adica: spalare, taierea unchiilor si a parului, coafat, machiaj usor al fetei, in cazul in care apartinatorii cer expres acest lucru. Unei femei cochete i-as face acest serviciu, fiindca ea nu s-ar duce nemachiata nici pana la magazinul din colt sa cumpere paine.

Preturile nu sunt afisate pe site, fiindca sunt diferite coordonatele serviciilor de la o repatriere al alta. Distantele in kilometri sunt variate, prin urmare si costurile legate de combustibilul necesar transportului funerar difera.

La aceste costuri care oscileaza se adauga si cele privind alegerea unui anumit lemn pentru sicriu, adaugarea cosmetizarii chipului pentru refacerea imaginii de odinioara a defunctului, plus alte dorinte ale apartinatorilor care tin de preferintele decedatului.

In orice caz, trebuie subliniat faptul ca un pret comunicat nu se modifica in timpul jocului si ca toate sarcinile ce tin de repatriere sunt indeplinite la superlativ de catre firma amintita.
Repatrierile din Italia sunt dificile, dar profesionistii firmei prezentate mai sus sunt foarte bine pregatiti, iar experienta ii ajuta sa indeplineasca punct cu punct cerintele stricte ale Italiei legate de repatriere.
Nu trasati altcuiva sarcina de a va aduce pe cel drag in tara, fiindca pierdeti servicii de calitate oferite cu maxima empatie si promptitudine!
Respectati fara sa comentati prevederile unui stat legate de repatriere legala decedati!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte