Diferenta dintre un club de lux si unui banal o face sonorizarea

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Diferenta dintre un club de lux si unui banal o face sonorizarea

Diferenta dintre un club de lux si unui banal o face sonorizarea

Nevoia de club are la baza caracterul social al omului. Daca la serviciu nu poti schimba colegii de munca, la club iti alegi prietenii, dansezi sau te duci sa asculti muzica si sa privesti oameni tineri si entuziasti, care te umplu de energie pozitiva.
Pentru unii iesirea la club reprezinta mobilizarea de a munci temeinic toata saptamana sau de a invata. In cazul acesta ea echivaleaza cu o recompensa meritata, ca in cliseul de intelepciune populara: “Dupa munca si rasplata.”

La club ne etalam toaletele cumparate special si ne inspiram, fiindca aflam ce se mai poarta, noutati din oras. Clubul te tine la curent si cu ceea ce apare nou si performant in materie de echipamente audio profesionale, in cazul in care este un club de lux. In lcuburile de mana a doua sonorizarea reprezinta o sursa de stres.

Intotdeauna frecventez cluburile care au echipamente de sonorizare de la Xevents.ro sa ma bucur de a seara linistita si sa nu plec acasa dimineata cu dureri de cap si de urechi.
Improvizatiile la capitolul sonorizare dauneaza grav consumatorilor de muzica. Agresiunile asupra timpanului pot afecta si echilibrul (se spune ca timpanul este centrul echilibrului, de aceea cand ti se infunda o ureche nu mai poti sa mergi drept) si dau o stare de inconfort generala a organismului.

Ce greseli pot face cluburi situate central, cu mobilier bun, cu o sala cu acustica de nota 10?
1.Cumpara echipamentele de sonorizare la mana a doua, fiindca sunt mai ieftine. Daca tot se gandesc la economie, pot inchiria echipamente premium de la Xevents.ro. Cele pe care le achizitioneaza de la mica publicitate la mana a doua sunt deja “obosite”.
2. Le cumpara de oriunde, cu conditia sa fie mai ieftine, adica “sa se incadreze in buget” si nu le pasa de performantele acestora.
3.Investesc in porice altceva, mai putin in aspectul cel mai important, in sonorizare.

Diferenta dintre un club de lux si unui banal o face sonorizarea

Diferenta dintre un club de lux si unui banal o face sonorizarea

Patronii nu ar trebui sa se mire, cand astfel de cuburi raman goale. Cine s-ar duce regulat intr-un loc in care microfonul tiuie de zici ca te-a lovit cineva puternic cu palma peste ureche si acesta ti s-a infundat din cauza socului. Din cauza microfoniei, a zgomotelor permanente de fond, nici melodiile foarte bune nu mai au farmec.
Nu necesita un efort supranatural procurarea unor echipamente de sonorizare de top. Este suficient un popas pe site-ul furnizorilor si completarea formularului de pe site cu o cerere de inchiriere sau cu o comanda echipamente.

Pana si cumparaturile sunt livrate la adresa indicata de cumparator. Ce poate fi mai simplificat de-atat? Comenzi de-acasa, aparatura vine acasa in conditii de maxima siguranta si toata lumea este multumita.

Detii un club care nu iti mai aduce venituri consistente? Te-ai gandit sa investesti in sonorizare, fiindca acesta este problema care iti alunga clientii?
Pentru toti cei care lucreaza in domeniu, Xevents.ro este un partener foarte important, fiindca acuratetea sunetelor face diferenta dintre o muzica buna, perfecta si una rasuflata sau suierata.
La acelasi lucru ar trebui sa se gandeasca si formatiile care canta la nunti sau la diferite evenimente.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte