Motto-ul nostru este calitatea si viteza!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Motto-ul nostru este calitatea si viteza!

Motto-ul nostru este calitatea si viteza!

Un birou modern nu poate fi imaginat fara echipament special: faxuri, imprimante, copiatoare, plottere, fotocopiatoare, imprimante multifunctionale etc. Aceasta inseamna ca orice organizatie sau companie va fi intotdeauna interesata atat de vanzarea cat si de reparatia echipamentului de birou. Compania CopyService este un centru profesional de service imprimante , unde lucreaza profesionisti cu experienta in domeniul repararii echipamentelor informatice si de birou de multi ani. Prin service copiatoare, expertii firmei, executa  repararea copiatoarelor de la orice brand, si aici, amintim Minolta, Toshiba, Hewlett-Packard, Xerox, Ricoh, Canon, Sharp, Epson, Panasonic, Lexmark de orice complexitate.

Motto-ul nostru este calitatea si viteza!

 

Centrul de service copiatoare CopyService ofera urmatoarele tipuri de reparatii de echipamente de birou: repararea copiatoarelor, acesta fiind cel mai des intalnit tip de reparatie a echipamentelor de birou.  Service copiatoare este un tip de reparatii numit adesea, in mod gresit, reparatii xerox , desi in realitate Xerox este numele companiei care fabrica copiatoare si alte echipamente de tiparire. Xerox a fost unul dintre primii producatori de copiatoare. Conducerea companiei Xerox a redenumit metoda de tiparire de la “electrografie” la “fotocopiere”, utilizata la fabricarea copiatoarelor, acest lucru provocand confuzie. Centrul de servicii CopyService ofera intretinerea post-garantie si pe baza de contract pentru serviciile pe care le executa.

Motto-ul nostru este calitatea si viteza!

Motto-ul nostru este calitatea si viteza!

CopyService ajuta la dezvoltarea companiei tale

In plus, compania CopyService executa service si reparatii pentru echipamente de birou (faxuri, copiatoare, imprimante) si echipamente informatice. De asemenea, pot fi achizitionate consumabile si piese de schimb pentru copiatoare si aparatura de copiere pentru birou. Vanzarea de echipamente de birou second hand de la CopyService,  nu este completa fara instruirea utilizatorilor si sfaturi privind utilizarea echipamentului achizitionat. Acest lucru se face astfel incat personalul de birou sa poata stapani noile echipamente cat mai repede posibil.

De asemenea, expertii vor explica personalului de la birou regulile de functionare a echipamentului, care vor duce la prelungirea duratei de viata a acestuia. Scopul companiei CopyService, este de a  ajuta la dezvoltarea afacerii tale, prin mentinerea in stare buna de functionare a echipamentului modern de catre profesionistii companiei CopyService. Acest lucru va permite rezolvarea in mod cuprinzator a problemelor asociate fluxului de documente a companiei tale, ceea ce va duce la costuri mai mici. CopyService cu personalul calificat din dotare, garanteaza ca te poate ajuta cu aceste sarcini.

Motto-ul nostru este calitatea si viteza!

Motto-ul nostru este calitatea si viteza!

Mai bine sa previi decat sa platesti mai scump

Asistenta tehnica a infrastructurii informatice ia in sine o cantitate semnificativa din resursele companiei, distragand atentia de la activitatile de baza. Este posibil sa se previna aparitia defectiunilor prin diagnosticarea in timp util si intretinerea preventiva. Cele mai multe dintre defectiuni sunt detectate si eliminate complet inainte de a aparea. Costul serviciilor integrate este fix si nu depinde de numarul de incidente. Sarcina companiei este de a minimiza numarul de defectiuni, spre deosebire de firmele care lucreaza ocazional. De asemenea, firma de inchirieri copiatoare ofera clientului servicii de calitate si in timp util. Intretinerea integrala a copiatoarelor, este mai convenabila si mai ieftina decat efectuarea separata a fiecarui tip de service.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte