S.C.Agrozootehnica Ulmeni, semne de întrebare.

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
S.C.Agrozootehnica Ulmeni, semne de întrebare.

S.C.Agrozootehnica Ulmeni, semne de întrebare.

S.C. Agrozootehnica Ulmeni. A fost o unitate care în opinia mea prezenta garanția calității cărnii pe care o comercializa. Dacă mă veți întreba de ce, vă voi răspunde: produsele sale aveau un gust deosebit. Șoriciul de la porc se vedea că era pârlit, iar carne era fragedă.

S.C.Agrozootehnica Ulmeni, semne de întrebare

În această seară am cumpărat două „scărițe” de porc. Lucru acesta îl făceam adesea. Surpriza mea a fost că după prăjirea produsului am avut fost surprins total neplăcut. Șoriciul nu se putea mânca, iar carnea era tare ca talpa.

Urmare acestei experiențe speculez și eu ca românul prost: poate societatea a terminat rezerva de porci vii ca urmare a unui atac de pestă porcină, iar acum comercializează carne de porc din rezervele militare a altor state membre NATO. Știu că pesta este prezentă în comuna Mitreni. Poate sunt și alte focare.

Pentru mine scăderea calității produselor este ceva ce îmi stârnește suspiciuni. Grave suspiciuni. Pe aceeași temă am încercat cu circa trei săptămâni în urma, să am un dialog civilizat cu Titel, patronul firmei, dar am fost ignorat.

Un alt motiv de suspiciune  este și faptul că magazinul a început să comercializeze subproduse semipreparate. Da șuncă afumată, mușchi afumat, etc. Încă sunt gustoase, dar cred că ele vin să se substituie produselor de carne de calitate tot mai scăzută. Am scris acest articol pentru că nu am găsit persoanele potrivite şi competente din partea firmei cu care să pot purta o discuție pe această temă. Și timpul trece. Vreau să știu adevărul! Dacă e să mor otrăvit cu carnea de la S.C. Agrozootehnica Ulmeni cel puțin eu vreau să știu, ca și celelalte mii de cumpărători, cauza decesului.

P.S. Am scris acest articol urmare a interacționării mele cu magazinul S.C. Agrozootehnica Ulmeni de pe Bulevardul Republicii, nr 66, din Oltenița.

Dacă reprezentanții unității nu îmi pot da un răspuns satisfăcător ii rog pe cei de la DSV să mă lămurească. Lipsa de informație duce la zvonuri cataclismice.


Iata si un comentariu primit pe mail de la Mada Madutza as mada_andrada

 Nu ai ce face decat sa postezi porcarii sa vina la lume sa le omoare porcii ca stii tu ca este pesta p….i cine te pune sa cumperi carne mai sunt si alte magazine in afara de carmangeria ulmeni. Vrei sa iti vinzi ziarul cu aceasta stire de cacat tine frate pt tn ce ai de spus nu publica tu ca esti mare ziarist /ziarista!

 In anexă vedeți răspunsul DSVSA Călărași la articolul meu.  Raspuns DSVSA la articolul publicat mai sus

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte