Bratari din franghie nautica, o nouă găselniţă

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Bratari din franghie nautica, o nouă găselniţă

Bratari din franghie nautica, o nouă găselniţă

Brățara este cunoscuta de mult timp. Cel mai vechi exemplar a fost găsit în anul 2008 în Peştera Denisova din Munții Altai din Siberia. Datată cu carbon s-a dovedit a avea o vârstă de 40.000 de ani.

Din cele mai vechi timpuri brăţările au avut un dublu rol: un rol estetic şi cel de talisman. Ca exemplu de brățară talisman, în zilele noastre  se poartă acele șnururi roșii la încheietura  mâinii, pentru a-i mulţumii babei Dochia, o figură mitică ce aduce cu ea sfârşitul iernii reci şi începutul primăverii. Tot in zilele noastre mai sunt niște brățări împletite din fibre textile care se poarta la încheietura ţi despre care se spune ca ar fi sfințite şi că ele îl apară pe purtător prin puterea pe care le-a dato sfințirea.

Încă din vremea Egiptului Antic sau a Imperiului Roman rolul estetic al brățărilor a început să fie tot mai des folosit. De fapt ele marcau si deosebirea intre caste si între membrii societăţii.

Astăzi însă vreau să că vorbesc despre brăţările cunoscute sub denumirea nautica bratari de la magazinul online oldskipper.ro

Brățările au o frumusețe aparte fiind executate din frânghie nautică. Brăţările nautice sunt realizate în culori simple, aprinse sau neutre, dar si în modele cu diverse combinații.

Fiecare din aceste brățări  au atașat sistemul de închidere care are forma unei ancore.

Acest magazin online a apărut ca urmare a dragostei pentru mare. Dragoste pentru a mare a  Biancăi Constantin, persoana care a pus bazele Old Skipper şi a reuşit să își transpună latura aventuroasă într-o colecţie diversă de brăţări, toate realizate din frânghii nautice sau piele, cu elemente decorative inedite, împletituri sau noduri specifice marinarilor.

Bratari din franghie nautica, o nouă găselniţă

Bratari din franghie nautica, o nouă găselniţă

Bratari din franghie nautica, o nouă găselniţă

Trebuie să ştiţi că brățările nu se pot purta oricum dacă vreţi să impresionaţi pe cineva, sau pur şi simplu să vă simțiți bine în piele dumneavoastră.

Primul element de care trebuie să ţii seama este că purtarea unui număr mare de brăţări accesorizate şi cu alte bijuterii dă o impresie de prost gust.

O brăţara  Old Skipper se asortează perfect cu o ţinută alba în întregime, sau cu un sacou cu cămaşă albă.  Se ştie că albul este culoarea festivă a marinarilor.   Accesoriile Old Skipper pot fi purtate atât la ținute sport cât și la ținute smart-casual, marea majoritate a accesoriilor fiind unisex.

Printre avantajele oferite de Old Skipper  sunt si preturile mult mai scăzute în comparaţie cu ale site-uri, ofertă la o calitate sporită.

Fiind un constructor de nave şi pentru ca am călătorit mult la bordul acestora am decis să cumpăr o astfel de brățară pe mi-am personalizat-o. Iată cum arată acum aceasta:

Probabil că nu a fost opțiunea cea mai interesantă şi agreată, dar așa am simțit eu că trebuie să fac. Totuşi mulți prieteni care au văzut aşa ceva au spus că vor comanda în amintirea vechiului Șantier Naval care a falimentat. O comandă cât se poate de personalizată dar şi de  reconfortantă.

Eu as sugera celor care iubesc acest tip de brățări să comande cate doua trei odată. Curățirea lor este destul de dificilă (experienţă proprie). Pentru date suplimentare vizitaţi site-ul www.oldskipper.ro unde puteti să faceţi şi comenzi online

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.