Un nou showroom AVmall, pentru toti pasionatii de sunet si video!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
showroom AVmall,

Un nou showroom AVmall,

In data de 5 Noiembrie a avut loc deschiderea oficiala a unui nou showroom AVmall care este situat in Strada Acvila Nr 41, Bucuresti zona Hotel Marriott.

Atat echipa cat si vizitatorii s-au putut bucura de o experienta senzoriala fara precedent, atat audio cat si video. In cele 4 camere de auditii, sunt prezentate o multime de produse, incepand cu amplificari stereo, receivere stereo si multicanal, network player, media playere, DAC-uri, amplificatoare de casti, player portabil, casti dar si boxe/sisteme de boxe home cinema, subwoofere si soundbar.

Daca te numeri printre cei pasionati, esti asteptat intr-o locatie cu totul deosebita unde te vei putea bucura de singura camera dedicata pentru videoproiectie Optoma Romania din tara, alaturi de un sistem home cinema ultra performant, dar si de restul locatiei in care veti gasi multe produse cu totul deosebite, multe dintre ele in premiera nationala.

Vizitatorii au primit o veste buna, si anume programul care pentru doritori este de luni pana vineri intre orele 10 si 20, fiind prelungit de catre organizatori cu inca 2 ore fata de cum se planuise initial astfel incat sa se poata bucura cat mai multi doritori de ceea ce ofera acest showroom exceptional. Programul pentru ziua de sambata este in functie de programari iar dumina este inchis.

Harta si GPS Showroom: https://goo.gl/SxGmst

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte