Clinica stomatologica Ivory-sanatate inainte de toate!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

In viata, sunt multe aspecte care ne scapa si nu realizam importanța lor pana in momentul când acestea nu mai fac parte din viata noastra. In cazul in care v-ati pierdut dantura, fie in urma unui accident, fie din cauza degradarii dentare sau a unei afecțiuni a gingiilor, treceti in permanenta printr-un discomfort . Norocul dumneavoastra este ca in cadrul Clinicii stomatologice Ivory exista opțiuni pentru inlocuirea danturii pierdute. Una dintre aceste optiuni este proteza dentara . Aceasta va poate reda stilul de viața de dinainte optimizandu-va funcțiile zilnice, de exemplu mancatul și vorbitul si va redau in același timp și increderea in sine care vine odata cu imbunatatirea aspectului și va readuce zambetul. Pe langa alte metode care va redau dantura, proteze dentare  reprezinta o importanta investiție pe care o faceti pentru a va imbunatati stilul de viata.

 

 O proteza dentara va imita aproape perfect dantura naturala și va reda posibilitatea de a participa la frumusetea vietii ca atunci cand pe arcade existau dinți naturali. Aceste proteze sunt lucrate pe baza unei amprente a cavității bucale. Dupa consilierea oferita de catre medicul specialist al Clinicii Ivory pacientii pot opta pentru o proteză fixă care se monteaza permanent pe implanturile existente. Proteza este prevăzută cu un set de orificii care corespund capetelor implanturilor. Aceste orificii sunt destinate introducerii șuruburilor de prindere și urmează să fie obturate dupa atașarea protezei pe implanturi.O alta alternativa ar putea fi constituita din alegerea unei proteze mobile. Cu toate că proteza este susținuta foarte ferm pe implanturile existente, in acest caz, pacientul o poate scoate, spre exemplu pentru curațare. Implanturile sunt atașate de un cadru care va susține proteza, aceasta fixandu-se printr-un sistem click sau snap.

Intrucat tehnologiile utilizate sunt foarte avansate, in cadrul clinicii noastre se pot face proteze cu capse susținute de implanturi dentare. Pentru acest tip de  proteză este nevoie ca implanturile să fie lucrate în prealabil. După vindecarea osului în urma inserarii implanturilor, acestea se descopera și în capatul lor se inserează terminații cu bile. Capsele care se fixeaza in aceste bile se trimit la laborator impreuna cu amprenta și proteza se realizeaza cu ajutorul acelor capse inserate în structura sa. Acest sistem se numește supra-protezare sau overdenture. Rezultatul este o proteza stabila care nu mai necesita crema adeziva pentru fi controlata in timpul utilizarii. Pe masura ce inaintati in varsta și dantura imbatranește, dinții se deteriorează de la carii, obturații, traume sau chiar de la mestecat.

Ca alternativa a protezelor dentare, specialistii Clinicii stomatologice Ivory va pot realiza  coroana dentara ,  deoarece aceasta adera la suprafața dintelui ajutandu-va, intrucat functiile cavitatii bucale sunt foarte importante in organism. Specialistii nostrii va recomanda coroana din porțelan intrucat aceasta va rezolva in mare parte problemele dumneavoastra. Coroana dentara din porțelan este uneori necesara si pentru a inlocui o coroana mai veche sau deteriorata. Durata de rezistența a oricarei lucrari dentare depinde in mare masura de materialele folosite, dar și de igiena orala, dieta și starea de sanatate a dinților de suport și a gingiilor.Venind la clinica stomatologica Ivory veti avea cele mai mari beneficii pentru sanatatea dumnevoastra.

 

 

Comments

comments

Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.