Educatia de calitate se face cu rabdare si ajutor

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Este o afirmatie pe care copiii, dar mai ales dascalii si parintii ar trebui sa o constientizeze. Pentru a obtine rezultate bune la invatatura si pentru a avea un viitor stralucit, este necesar ca cei mici sa fie indrumati si ajutati, atat prin explicatii clare, cat si prin materiale didactice suplimentare. Desigur, niciun copil nu trebuie fortat. Este o diferenta imensa intre lucrul extra din palcere si cel din obligatie.

Chiar daca un copil nu se descurca prea bine la invatatura, acesta nu trebuie presat cu lucrul suplimentar. Nu se va reusi decat stresarea si obosirea copilului. Praintii si profesorii trebuie sa lucreze impreuna pentru gasirea unei metode potrivite fiecarui copil, in functie de necesitati si capacitati. Pe langa o metoda care sa nu “invadeze” dezvoltarea intelectuala a copilului, este nevoie si de materiale didactice de calitate, bine structurate si create in asa fel incat orice copil sa le inteleaga usor. Pentru ca da, un manual sau o culegre trebuie “inteleasa”, gandita si nu invatata mecanic. De aceea, pentru cei care doresc sa ofere copiilor o educatie de calitate, se poate apelacla culegerile si manualele de la LibrariaDelfin.ro.

Una din cele mai dificile materii este matematica. Este o disciplina ce nu este accesibila oricarui copil. Daca unii o inteleg usor, sunt copii care o percep mai greu. Nu este un motiv sa va ingrijorati. Poate ca acesti copii sunt mai dotati pentru alte discipline. Nu ii fortati, ci incercati sa ii ajutati astfel incat sa ajunga la un nivel bun si sa obtina rezultate care sa ii multumeasca pe ei, in primul rand. Asa cum spuneam, la LibrariaDelfin.ro puteti gasi, in categoria Mate 2000+, cele mai bune culegeri pentru lucru la clasa sau suplimentar, acasa. Sunt culegeri pentru clasele 5-8 de intiere si de consolidare a cunostintelor. Culegerile sunt pentru Algebra si Geometrie, doua duscipline ce adesea sunt dificil de perceput de catre unii copii. Metoda prin care sunt realizate aceste culegeri este una interactiva si creativa, ce ii va ajuta pe copii sa isi insuseasca mult mai usor notiunile matematice.

Metoda de prezentare prietenoasa a culegerilor, va face ca invatarea sa fie mai placuta. Astfel, cu ajutorul lor, cu rabdare si intelegere, ii puteti ajuta pe cei mici sa patrunda, cu usurinta, in tainele matematicii.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte