Nicio afacere fara ajutorul profesionist al avocatului

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Uneori cumparam bunuri valoroase, fara sa verificam provenienta lor sau seriozitatea vanzatorului. Am vazut in Romania oameni care au facut credite si si-au rezervat apartamente de la dezvoltatori in zone foarte bune din Bucuresti. Intr-o zi au aflat insa de la televizor ca dezvoltatorul a fugit in strainatate cu banii lor.

Da, se poate intampla asta fiindca incercam sa facem totul singuri si nu cerem consultanta juridica de la un avocat. Un avocat se pricepe sa distinga un partener serios de afaceri de un raufacator.
El face cercetari ca un detectiv particular si stie exact daca o firma nu este solvabila, iar daca ii ceri sfatul, te va impiedica sa fii pacalit de ea.

Este greu sa fii pacalit in patria ta, dar tot gasesti o ruda, un prieten dispus sa te primeasca o vreme. Chiar si cand au fost inundatii sau incendii, nimeni nu a ramas sub cerul liber.
Dar ce faci, cand trebuie sa te confrunti cu acesta situatie dramatica in Israel?

Nu uita ca poti preveni asta solicitand consultanta unui avocat afaceri Israel.
Doresti sa iti cumperi o casa in acesta tara? Fa contractul de vanzare-cumparare in prezenta lui si roaga-l sa se implice, sa fii sigur ca tranzactia este legala 100%! Samy Ilie stie si engleza si limba statului Israel, asa ca iti va traduce cuvant cu cuvant toate prevederile contractului si te va ajuta si mai tarziu cu plata impozitelor sau eventualele renovari sau imbunatatiri pe care doresti sa le faci.

Iti recomand sa faci acelasi lucru, daca doresti sa obtii viza de sedere si de lucru in Israel sa iti deschizi o afacere aici sau sa pui la punct parteneriate pentru dezvoltarea afacerii tale.
Unul este Samy Ilie in Israel, iar faima sa a trecut peste sapte hotare!

Este toba de legislatie israeliana fiindca a detinut multe functii inalte colaborand cu politia si cu procurorii din acesta tara. A raspuns de siguranta cetatenilor din zona in care locuieste, de aceea este o somitate in justitie, indiferent de natura cauzei pentru care pledeaza.

Daca doresti sa afli parerile clientilor, poti intreba si in Romania si in Israel si de la surse sigure vei sti ca:
-Samy Ilie lupta pe viata si pe moarte alaturi de clientul sau, aduna probe cu atentie, pune dosarul la punct, pana este sigur de victorie.
-Multi romani si-au obtinut viza de sedere legala in Israel si viza de munca in acest stat in urma interventiilor sale.
-Sunt oameni pe care i-a scos din arest pe cautiune si le-a obtinut gratierea scriindu-i direct presedintelui.
-Are un palmaresc bogat in cauze penale, juridice, dar si in afaceri avand un orizont vast de cunostinte in justitie care ii permite sa se ocupe de dosare atat de variate.
-Este omenos si modest in ciuda faptului ca este o enciclopedie in drept.

Nu sta pe ganduri, daca doresti sa vinzi sau sa cumperi ceva si vrei sa fii sigur ca tranzactia va decurge legal! Contacteaza-l si cere-i parerea si in cazul in care doresti sa ai afacerea ta in acesta tara si doresti sustinere juridica in afaceri.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte