Remodelare corporală cu tehnica de ultimă generație Ultrashape Power

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Corpul nostru resimte din ce în ce mai mult stresul, oboseala, sedentarismul, alimentația nesănătoasă, înaintarea în vârstă și variațiile de greutate. Toți acești factori la care acesta este supus zilnic cauzează apariția kilogramelor în plus. O metodă eficientă pentru a obține un corp de invidiat este tratamentul medical noninvaziv Ultrashape Power de remodelare corporala.

Ultrashape este cea mai nouă și modernă procedură nonchirurgicală de remodelare corporală care topește rapid țesutul adipos localizat pe abdomen, talie, coapse și brațe. Datorită energiei acustice care se eliberează sub formă de pulsuri la o adâncime pana la 1,5 cm de la suprafața pielii, acesta distruge celulele grase din țesutul subcutanat fără să afecteze sănătatea organismului. Ședințele de tratament sunt de scurtă durată și complet nedureroase, iar după finalizarea acestora nu este necesar un timp de recuperare ca în cazul intervențiilor chirurgicale.

Datorită tehnologiei extraordinare, Ultrashape Power s-a dovedit mai eficient si mai sigur decât celelalte opțiuni de remodelare corporala. Nu trebuie să vă faceți griji, deoarece țesutul conjunctiv nu este distrus, pielea este protejată, ca și vasele sangvine și nervii din zonele tratate. Singura senzație care se va simți este de ușoară încălzire, tratamentul fiind foarte ușor de tolerat.

Cel mai mare avantaj al acestui tratament este că rezultatele sunt vizibile chiar după prima ședință, iar studiile clinice demonstrează că stratul de grăsime este redus cu peste 1,5 cm după primele 3 ședințe de tratament.

Oricine își dorește să apeleze la un astfel de tratament, poate să contacteze cabinetul medical al Dr. Oana Spanu, medic primar Dermatologie. În urma unui consult, se va stabili exact de câte ședințe este nevoie și dacă este necesară o astfel de procedură. Ultrashape Power este metoda cea mai simplă și sigură pentru a obține, cu un efort minim, un corp perfect.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte