Criterii pentru alegerea celei mai bune firme de curatenie

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Curatenia este garantia sanatatii si a confortului. Intr-un birou sau intr-o incapere in care domneste dezordinea capacitatea de concentrare scade la jumatate. Nu iti vine sa te apuci de treaba cand praful se asaza peste tot fiindca in sinea ta te simti amenintat: stii ca unde este mizerie sunt colonii intregi de microbi si creste pericolul sa te imbolnavesti.

Nevoia de curatenie a omului se explica prin impactul violent pe care il are mizeria asupra ochilor sai, nasului, degetelor care se retrag, cand suprafetele devin lipicioase.
Vestea buna consta in faptul ca exista multe firme de curatenie Bucuresti care ofera prompt servicii de calitate premium la preturi accesibile si clientii au de unde alege, tocmai de aceea ar fi bine sa aveti in vedere urmatoarele criterii in alegerea partenerului de curatenie acasa sau la locul de munca:
1. Sa aiba experienta si beneficiarii sa le aprecieze serviciile. Curatart.ro este un furnizor de servicii de curatenie extrem de serios, iar miile de clienti fideli sunt satisfacuti 100 % de curatenia pe care o lasa in casa in urma lor.

2. Sa dispuna de cea mai noua aparatura, de echipamente performante si de detergenti care sa nu fie toxici, fiindca si acasa si la locul de munca sunt persoane hipersensibile.
3. Sa functioneze legal si sa elibereze factura fiscala.

4. Sa faca operatiuni mai dificile, cum ar fi: curatarea covoarelor si mochetelor, curatarea in profunzime a saltelelor, a fotoliilor si scaunelor tapitate repede si bine, dar si responsabil. Nimeni nu si-ar dori ca tapiteriile sau covoarele sa ramana patate dupa spalare sau sa se decoloreze in timpul curateniei.

5. In 2-3 ore curatenia sa fie gata ca spatiul locativ sau birourile sa poata fi utilizate repede si activitatea sa nu fie intrerupta.
6. Preturile sa fie accesibile, iar clientii fideli sa primeasca oferte avantajoase.

7. Sa poata face curatenie si dupa constructor si in hale industriale sau spatii de depozitate, in salile imense ale restaurantelor dupa nunti si evenimente.
8. Sa vina la timp, conform programarii si sa execute repede si bine lucrarile.

Curatart.ro este firma care corespunde din toate punctele de vedere, de aceea are in permanenta cereri fiindca executa si lucrari dificile, cum ar fi curatenia dupa constructori, petreceri sau evenimente. Este atat de greu sa nu stii unde sa mai depozitezi ambalajele, resturile de materiale de constructii, sa freci gresia pana ti se tocesc unghiile si sa mai ramana pete fiindca nu ai experienta, nu ai substante potrivite si nu ai aparate performante!

Firma prezentata mai sus este expert in curatenie, de aceea stabiliti un parteneriat de lunga durata sa va asigurati curatenia din casa.
Rugati-i sa va faca ordine temeinic, adica sa curete regulat mochetele, covoarele, canapelele si fotoliile, fiindca toate acestea capteaza o cantitate uriasa de praf si de microbi care fac mult rau, desi nu se vad cu ochiul liber.

Cand totul este curat in jur, pofta de viata si de munca se dubleaza si un om este in mod sigur fericit.
Lipsa curateniei intretine o atmosfera tensionata si poate pune intelegerea pe fuga, fiindca fiecare asteapta de la celalalt sa faca el ordine.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte