Incotro USR?

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Incotro USR?
Incotro USR?

Știrea ca USR a decis să formeze „Alianţa 2020 USR-PLUS” cu Victor Cioloş vârf de lance m-a dezamăgit. Credeam ca USR este un partid al tinerilor cu coloana vertebrala. M-am înşelat!  In ultimele sondaje de opinie USR s-a situat deasupra Plus. Plus este ținta unor acuzații destul de grave. USR  nu poate fi şantajat cu faptul că unii dintre membri săi au avut de-a face cu securitatea, aşa cum vorbim despre PLUS.

In urma unui sondaj din 31 ianuarie USR are (de la 7,5% la 7,6%) iar numai PLUS (de la 5,3% la 6,1%). L-aş ruga pe domnul Barna să îmi explice de ce a vândut partidul aşa de ieftin. De fapt pe primele cinci locuri pe listele pentru Europarlamentare sunt trei de la PLUS si doi de la USR.

<<Farfuridi: Da, aşa, dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie.

Brânzovenescu: Dar cel puţin s-o ştim şi noi!………………………………………..

            I.L. Caragiale, O scrisoare pierdută>>

Incotro USR?

Eu chiar dacă sunt un om mai in vârsta mi-am pus speranța în USR. Am crezut că este un partid democratic, ca hotărârile importante ca aceasta fuziune trebuie  judecate şi hotărâte mai întâi la bază si apoi. Din păcate nu a fost să fie. Nimeni nu a consultat organizaţiile locale. Poate eram sau nu eram de acord. Cine i-a dat mandat dlui Barna să hotărască in numele nostru fără a fi măcar informații.

Oare USR  nu devine același PSD unde hotărârile sunt luate de un dictator, recte Liviu Dragnea şi apoi….România la gunoi.

Ținând seama de ultimele evoluții de pe piața internă a partidelor vreau sa întreb conducerea USR daca într-adevăr vrea să fie un partid democratic sau unul cu tendinţe totalitare.

Poate voi fi exclus din USR pentru aceste opinii critice dat eu cred ca secretomania de care s-a abuzat cu această hotărâre nu este buna pentru partidul, încă al nostru.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.