Realitatea virtuala sau VR-ul

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Realitatea virtuala sau VR-ul
Realitatea virtuala sau VR-ul

Exista impresia gresita a faptului ca realitatea virtuala sau VR-ul inseamna izolare si cei care aleg sa isi petreaca timpul cu o asemenea activitate nu vor socializa. Da, este adevarat ca ochii si urechile celor care aleg realitatea virtuala sunt “scufundati” in intregime intr-un nou univers, insa exista jocuri de grup unde va trebui sa comunici cu ceilalti. Fiecare va juca un rol si va trebui sa “lucreze” impreuna cu ceilalti pentru a ajunge la finalul misiunii.

Deci, in niciun caz nu este vorba de izolare. Realitatea virtuala este ultima moda in materie de petreceri copii, petreceri pentru corporatii, dar si pentru o distractie cu prietenii, fara un motiv anume. In Bucuresti, Univrse pune la dispozitia doritorilor un spatiu foarte mare in care se pot desfasura, dar si aparatura de ultima generatie. Este cea mai bine dotata sala din tara. Au ochelari HTC Vive cu o limita a spatiului de 5 m, dar si ochelari si platforma CatWalk ce folosesc un spatiu nelimitat pentru desfasurarea activitatilor.

Asadar, Univrse este locatia ideala unde poti sa ii organizezi copilului o petrecere aniversara deosebita, cu tematica. Nu numai ca el va fi multumit si incantat, dar toti invitatii lui vor fi impresionati la maxim. Univrse asigura o experienta de neuitat in lumea virtuala si cei mici vor avea parte de aventuri specifice varstei lor. Realitatea virtuala ii va face cei mici sa experimenteze lucruri care nu exista, prin intermediul castilor, coordonate de niste computere.

Realitatea virtuala sau VR-ul

Acest tip de realitate este:
1. Convingatoare pentru ca te face sa simti ca esti prezent in lumea sau in aventura aleasa de tine (pe Marte, in lumea dinozaurilor ori explorand Universul). Fata de experienta 2D sau 3D, ceea ce traiesti in realitatea virtuala este mult mai intens.
2. Interactiva. In timp ce te misti, lumea virtuala se misca cu tine. Vei face parte cu totul si vei trai emotii diferite si extrem de intense.
3. Generata de un computer. De ce este important acest lucru? Pentru ca doar aparaturile puternice, cu grafica realistica, sunt destul de rapide ca sa faca acestei lumi credibile, interactive si capabile de a schimba actiuni si imagini in timp real, in timp ce ne miscam.
4. Explorabila: O lume VR trebuie sa fie foarte detaliata, astfel incat sa fie usor de explorat. Nu se compara cu alte tipuri de realitati virtuale, care, de obicei, au o actiune liniara, deja impusa de creator sau autor. Aici tu creezi ceea ce urmeaza.
5. Profunda si ofera profunzime. Pentru a fi convingatoare si interactiva, realitatea virtuala trebuie sa te faca sa fii implicat atat cu corpul, cat si cu mintea.

Asta vor obtine copiii prin intermediul realitatii virtuale de la Univrse. Parintii trebuie doar sa contacteze echipa de la Univrse pentru a stabili data si ceea ce isi doresc pentru petrecere. Copiii vor fi mereu supravegheati si ajutati daca nu se descurca. Este cel mai sigur loc unde copiii pot experimenta lucruri inedite (de exemplu, pot zbura) fara sa riste ceva. Preturile sunt accesibile tuturor si Univrse ofera o gama diversificata de pachete.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte