Curatenie satisfacatoare din cateva miscari

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Curatenie satisfacatoare din cateva miscari
Curatenie satisfacatoare din cateva miscari

Datorita solutiilor de curatere pe care le gasim acum in magazinul Echipamentcuratenie.eu nicio pata nu va mai fi imposibil de curatat si nici nu va mai dura o vesnicie. Este deja cunoscut faptul ca de multi ani in spatiile industriale si alte spatii de mari dimensiuni curatenia se face cu ajutorul aparatelor profesionale care au o eficienta foarte buna. Manual, aceasta eficienta ar fi foarte greu de ajuns si cu un cost si mai mare.

Cele mai vizate atunci cand vine vorba de murdarire sunt podelele, care sunt de altfel si cele mai curatate. Faptul ca in fiecare zi multe persoane traverseaza aceeasi zona duce la aparitia murdariei, in mare parte praf, apa sau alte lucruri pe care le putem lua pe talpile incaltarilor. In decursul unei intregi zi aceasta murdarie se poate intari pe podea asa ca este nevoie de mai mult decat apa calda pentru a o indeparta in intregime. Este nevoie de detergenti profesionali, care sa adere bine la suprafata si sa indeparteze si cele mai dificile pete care pot aparea. Majorirarea detergentilor din magazinul Echipamentcuratenie.eu sunt automati, ceea ce inseamna ca pot fi utilizati la un monodisc sau un alt dispozitiv de curatare.

Curatenie satisfacatoare din cateva miscari

Monodiscurile pot avea dimensiuni diferite, atat in ceea ce priveste aparatul cu totul cat si dimensiunea periilor de curatare, care se rotesc la viteze foarte mari, ceea ce le permite sa curete eficient orice tip de podea. Cu toate acestea, suprafata acestora este fina la atingere, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate si pe suprafete mai pretentioase, precum parchet sau linoleum, care se pot zgaria foarte usor daca nu suntem atenti. Anumite modele de monodiscuri pot fi  utilizate impreuna cu generatoare de spuma, pentru o curatare si mai eficienta. In cazul masinilor echipate cu monodiscuri mai mare sau cu doua monodiscuri mai mici este posibila si aspirarea si chiar si uscarea podelelor, avand in spatele aparatului un dispozitiv care absoarbe umezeala.

Dar pe langa podelele care nu sunt acoperite de nimic exista si podele pe care gasim covoare sau mochete, unde monodiscurile nu pot fi utilizate. Asa ca in locul acestora putem utiliza aspiratoare profesionale care pot aspita murdaria din orice fel de suprafata. Acestea sunt potrivite pentru hoteluri, restaurante, spatii de birouri si administrative si le vedem zilnic in spalatoriile auto. Pot fi utilizate si pe podele simple, pentru a aduna anumite resturi mai mari inainte de a utiliza un monodisc pentru spalare.

Clientii si angajatii vor fi mereu mai bucurosi atunci cand se vor afla intr-un mediu curat si igienizat. Datorita eficientei acestor aparate si produse, curatenia poate fi realizata foarte rapid. Totodata, detergentii speciali care pot fi utiliati nu doar ca au un efect absolut asupra murdariei dar au si mirosuri placute, care sa reimprospateze aerul si sa ne ofere senzatia de proaspat. In multe supermarket-uri si alte spatii industriale am observat ca se face curatenie chiar si in timp ce clientii de plimba printre rafturi si in magazine, ceea ce inseamna ca nu este un proces delog greu si care are efect imediat. Alegeti si voi solutiile potrivite pentru o curatenie exemplara.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.