Masaj Erotic Sector 3

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Masaj Erotic Sector 3
Masaj Erotic Sector 3

 Masajul a fost din toate vremurile metoda de tratament cel mai frecvent folosită. De obicei masajele asiatice sunt considerate ca având cel mai ridicat randament în restabilirea unui echilibru în sănătatea corpului.

În epoca modernă a apărut şi masajul erotic aşa cum se poate vedea pe site-ul cu masaj erotic sector 3 .   Este un masaj care descărca toate energiile negative acumulate, fără a exista acel contact sexual la care se gândesc toți când aud de acest masaj.

Daca vei alege masajul la salonul de masaj erotic sector 3 vei  fi surprins de fiecare data intr-un mod mai mult decât plăcut. Te relaxezi, te laţi purtat pe aripile visului, te răsfeţi lăsându-te  purtat pe culmile plăcerii de maseuzele pricepute de la Salon Artemis București.

Masaj Erotic Sector 3

Aici poți încerca noile tipuri de masaj pe care le oferă Artemis masaj, lăsând grijile deoparte si rezervându-ţi clipe de plăcere de neuitat alături de maseuze experimentate. Cu siguranță nu vei regreta si iți vei dori sa revii!

Fetele de la Artemis sunt profesioniste. Odată ce te lași pradă  mâinilor lor vei deveni un om liniștit, calm si la final odihnit.  

Masajul reprezintă un set de manevre de tip manual sau tehnic, prin care se ia contact cu tegumentul pentru a stimula pielea și țesuturile adiacente, cu scopul determinării unor reacții vasculare, biochimice, de stimulare senzitivă și de inducere de reacții de tip reflex în vecinătatea zonei de masaj sau la distanță. De la acest masaj a derivat si masajul erotic care se ocupă de stimularea sensului erogen al său.

Tot despre masaj, in general se spune că „Scopul inducerii unor astfel de reacții (reacții vasculare, biochimice, de stimulare senzitivă și de inducere de reacții de tip reflex în vecinătatea zonei de masaj sau la distanță poate fi igienic, profilactic, terapeutic și/sau recuperator”).

La masajul erotic este vorba de stimulare senzitivă și de inducere de reacții de tip reflex.

În urmă cu 50-60 de ani așa ceva nu se putea practica în Romania şi de fapt nici nu se cunoștea la noi.

Astăzi exista o sumedenie de astfel de saloane. Din această cauză trebuie să cauți si sa te informezi bine înainte de a te da pe mâinile unor saloane. Artemis este unul dintre cele mai profesioniste şi bine cotate din Bucureşti.

Trebuie avut in vedere ca atunci când mergi la un salon de masaj erotic  trebuie sa consideri maseuzele ca pe niște profesioniste si nu ca pe niște prostituate.

Asta înseamnă că le vei trata așa cum sunt, ca pe niște terapeute. Indiferent ce ați putea gândi, luați în considerare aceste fapte: există multe tipuri de masaj erotic, cum ar fi tantric sau masaj de prostată, și sunt necesari mulți ani de formare pentru a le stăpâni. Este foarte greu să echilibrezi relaxarea și plăcerea deplină, trebuie să recunoști asta. Acesta este exact ceea ce separă maseurii erotici de prostituate, deoarece masajul erotic este o artă a satisfacției și nu doar o cale rapidă spre satisfacția sexuală.

Ca o concluzie trebuie să luați în considerare că maseuzele sunt profesionistele care ne ajuta sa ne relaxam doar prin masaj.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte