Ai nevoie de o echipa de specialisti BMW? Solutia o vei gasi la bForce Motor Squad!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Ai nevoie de o echipa de specialisti BMW? Iata solutia!

Pasiunea pentru masini exista cel mai probabil in marea majoritate a soferilor, indiferent de masina pe care o folosesc zi de zi. Insa cert este ca marca BMW este cea mai iubita la noi in tara si nu numai.

BMW-urile sunt renumite peste tot in lume pentru durabilitate si rezistenta. Dar cu toate acestea  nu sunt masini indestructibile si din cand in cand necesita revizii sau diverse reparatii.

Insa lasand de-o parte schimburile periodice care trebuie realizate la toate masinile la un anumit numar de kilometri sau la o anumita perioada de timp in cazul reparatiilor, un autoturism BMW are nevoie de ceva mai multa atentie.

Marca BMW este considerata o marca de top de autoturisme, care isi pirde destul de greu valoarea fata de alte marci si de aceea posesorii de BMW trebuie sa isi intretina autoturismele corespunzator astfel incat la momentul vanzarii sa poata obtine valoarea reala de la acel moment pe piata si in plus, siguranta traficului rutier poate depinde de starea tehnica a autoturismelor.

Ai nevoie de o echipa de specialisti BMW? Iata solutia!

Daca esti in cautarea unui service specializat BMW, atunci trebuie sa iei in calcul o vizita intr-unul dintre cele doua puncte de lucru ale celor de la bForce.

Apeland la serviciile acestora veti putea avea garantia ca masina va functiona din nou in parametrii optimi, exact ca in momentul in care acestea au iesit de pe poarta fabricii. Trebuie mentionat faptul ca este vorba de un service autorizat de catre Registrul Auto Roman, deci este certificat legal pentru a realiza reparatii auto.

Echipa bForce este formata din 10 angajati, mecanici profesionisit cu vaste cunostinte in materie de BMW, care inainte de a fi mecanici, sunt adevarati pasionati ai acestei marci, practicandu-si meseria in primul rand din pasiune.

In plus, daca te numeri printre pasionatii de mecanica cei de la bForce dispun si de singura scoala de mecanici auto specializati BMW din Romania, fiind un curs care este autorizat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale dar si de Ministerul Educatiei Nationale.

Prin intermediul celor de la bForce puteti alege piesele ce urmeaza a fi montate pe masina dumneavoastra, fie originale fie aftermarket, insa de cea mai buna calitate si la preturi corecte si manopera realizata de profesionisti ce utilizeaza scule si aparatura profesionala, garantand astfel calitatea lucrarii indiferend de complexitatea ei.

Un aspect foarte important de care toti ne lovim in momenul in care dorim sa cumparam o masina second hand, consta in cunoasterea istoricului masinii. Cei de la bForce vor inscrie toate operatiunuile realizate pe masina, in serverul de istoric BMW, astfel ca in momenul in care veti dori sa vindeti masina, ii puteti dovedi viitorului proprietar toate operatiunule ce au fost realizate pe masina.

Indiferent ca aveti nevoie de un simplu schimb de ulei si filtre sau de lucrari mai complexe precum elemente ce tin de sistemul de franare, aprindere, motor, sistemul electric si asa mai departe, cei de la bForece vor depista problema autoturismului si cu siguranta totul se va rezolva intr-un timp foarte scurt rezultatul final fiind unul de calitate si mai ales de durata.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte