Aflați cum să vă transformați pereții în arta!

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Aflați cum să vă transformați pereții în artă!
Aflați cum să vă transformați pereții în arta

Decorați casa fără să maximizați cel mai ofertant spațiu: peretele. Obișnuința este de a privi pereții doar ca pe o parte a scheletului locuinței. Ceva în fața cărora se pun obiecte de mobilier și atât. Însă, dacă vreți să aveți o casă cu adevărat frumoasă, puteți transforma pereții în opere de artă cu doar câteva modificări.

Pereții nu sunt atât de greu de decorat. Fiind drepți și simpli, puteți să îi vedeți ca pe niște planșe de desen. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți inspirația și să îi dați culoare. Puteți găsi multe idei de decor cu care să vă înfrumusețați locuința la acest magazin online dacă nu aveți încă idei.

Acestea sunt câteva recomandări pentru decorarea pereților:

  • Este mai simplu cu o planșă neîncărcată

Pereții care sunt acoperiți de mobilă sau cei vopsiți în culori puternice sunt foarte greu de decorat. O planșă deja pictată este mai greu de îmbunătățit decât una albă, așa că cel mai important lucru este să vă asigurați că peretele pe care doriți să îl decorați nu este încărcat. Acest lucru poate face totul dificil sau chiar imposibil.

  • Picturi în loc de tapete

Nu este nimic greșit în a folosi tapete, însă, dacă vreți să faceți ceva chiar creativ, puteți alege să pictați ceva direct pe perete. Puteți face scheme înainte, să trasați linii fine cu creionul pentru a va delimita spațiul cum trebuie și ce va rezulta va fi ceva demn de mândrie. Puteți găsi aici idei de cum să realizați modele pe pereți foarte ușor.

Aflați cum să vă transformați pereții în artă!
Aflați cum să vă transformați pereții în arta!

  • Textul care a cucerit lumea

Un mod foarte popular și modern de a decora pereții este folosirea textului, indiferent dacă este inclus într-un tablou, dacă sunt litere 3D, picturi pe perete sau autocolante. Este, probabil, cel mai variat element de decor, existând miliarde de fonturi, variante de text și moduri de poziționare din care să alegeți.

  •  Obiecte de decor neobișnuite

O parte foarte mare din decorațiile de pereți sunt ceasuri, tablouri, autocolante sau alte obiecte cumpărate din magazinele de acest gen. Puteți încerca și alte obiecte de decor, unele diferite și care au un efect mult mai surprinzător.

De exemplu, puteți modifica așa cum doriți și să folosiți drept decor crengi de copac, flori artificiale, diverse modele realizate din metal, lemn sau sârmă, funie, obiecte origami, fotografii, piese de puzzle vopsite, obiecte care să atârne pe perete (ghivece mici de flori, șiruri de flori artificiale).

Nu există limite aici, puteți folosi orice vă inspiră și credeți că arată frumos.

  •   Lumini

Poate ați mai auzit și văzut asta. Da, luminile sunt elemente de decor foarte eficiente. Fie că le dispuneți pur și simplu, fie că își vor găsi locul în spatele unor obiecte unor obiecte pentru a le da o structură, sursele de lumină se dovedesc a fi incredibile în înfrumusețarea spațiului. Se pot face mici trucuri și cu acestea, putând fi așezate astfel încât să realizeze un model, jocuri de culori sau altele.

Pereții nu trebuie niciodată uitați din decorarea casei. Aceștia crează puncte de focus vizuale, iar locuința pare mult mai îngrijită.

Surse foto: www.bigstockphoto.com, www.pinterest.com

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte