Boala lui Liviu Dragnea

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr
Boala lui Liviu Dragnea Foto @Calcar Kamikaze.ro
Boala lui Liviu Dragnea Foto @Calcar Kamikaze.ro

Boala lui Liviu Dragnea cusută cu ață albă. Orice om are dreptul să fie bolnav, dar  atunci când vine la comandă mi se pare că este cusut cu ață albă.

Comisarul.ro a preluat ideea unui articol de pe Reportaje live şi spune: Teoria CONSPIRAȚIEI. Scenariu în lucru. Dragnea își va înscena ceva? Articolul a apărut pe 15 martie ţi pe 16 gata Dragnea se îmbolnăveşte. Medicii i-au recomandat  câteva zile de odihna, cu toate ca este vorba de mai multe hernii de disc (sic). Ulterior se vor pronunța daca este nevoie si de o intervenție chirurgicală.

Patriotismul dlui Dragnea ca şi al lui Ponta merg pana acolo unde este vorba de propria sănătate. Dragnea a mers la o clinică privată din România iar ponta s-a operat la genunchi in urma cu trei ani, în Turcia.

Boala lui Liviu Dragnea

Eu nu cred că e o simplă coincidență faptul că problemele de sănătate au apărut chiar înainte de a fi audiat la Curtea Supremă. În opinia mea există şi alte două motive: : văzându-se huiduit în teritoriu preferă să lase câinii de sacrificiu să ia înjurăturile iar el să apară mai târziu pe un cal alb ca un martir. O alta ipoteză ar fi că simte că îi fuge pământul, recte partidul de sub picioare şi vrea să se retragă de la conducere. O boală este mult mai onorabilă decât o mazilire. 

<<Postura de erou-victimă este singura care îl poate readuce în piaţă. Individul este terminat si victimizarea este ultima carte pe care o mai poate juca în afara de dictatura pe fata.

“Au vrut sa îl lichideze maica. A mărit pensiile, salariile si au vrut sa îl lichideze. Săracu’ Dragnea. România e colonia americanilor si europenilor maică“>>  spun cei de la Reportaje live

Eu aş recomanda tuturor liderilor partidelor de opoziție, dar si tuturor cetățenilor să fie cu ochii pe el ca pe „butelie”. Nimeni nu ştie ce hidră cu şapte capete va renaște din el.

Mihai Şora, ironic: Întreba cineva de un corset pentru durerile de spate?

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.