Evenimente cu loc de joaca pentru copii

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Nunta este acel moment la care viseaza orice cuplu de-a lungul unei intregi relatii, acel moment in care parintii, nasii, familia si prietenii va sunt alaturi, iar tot ceea ce va doriti este sa reusiti sa creati amintiri frumoase. Este un eveniment minunat, unic in viata, la fel ca si botezul. Si care, bineinteles, trebuie organizate pe masura, cu o petrecere, fie ea la un restaurant, fie in aer liber.

            Un loc de joaca pentru copii este acel loc in care copiii nu au limite. Pot lua parte la numeroase aventuri si asta prin prisma numeroaselor  posibilitati pe care le ofera castelele gonflabile, unde cei mici se pot da pe tobogan printre bile colorate, pot experimenta diverse jocuri interactive sau se pot catara, si toate acestea in deplina siguranta.

            Poate va intrebati ce cauta nuntile si locurile de joaca pentru copii in acelasi context. Iata ca acestea pot fi combinate cu succes. Si daca va intrebati cum, iata la ce facem referire.  Waterboyz, o companie cu sediul in Constanta, ce exceleaza in domeniul amenajarilor locuriloe de joaca si a comercializarii echipamentelor gonflabile inca din anul 2011, ofera cuplurilor ce urmeaza sa se csatoreasca sau proaspatilor parinti posibilitatea de a veni cu ceva nou la unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor. Daca pana acum nu v-ti gandit la un astfel de lucru, iata ca posibilitatea exista, si este un prilej extraordinar de a crea un eveniment deosebit.

            In oferta lor veti gasi posibilitatea de a opta pentru un loc de joaca pentru evenimente de tip nunta/botez, pachet complet ce cuprinde:

–           un gonflabil de aprox 10m2, 

–           leagan cu tobogan,

–           piscina cu bile,

–           masuta cu scaunele,

–           masinute, triciclete, mingi,

–           gardut colorat de imprejmuire si delimitare.

            Orice parinte stie cat este de greu sa mergi la un eveniment special, avand un copil mic cu tine. Daca acesta nu este inca la varsta la care sa poata intelege cand trebuie sa stea cuminte si cand poate alerga prin sala, atunci un loc de jaca este cea mai buna varianta pentru cei mic. Este un dublu castig. Copiii se vor juca cat este evenimentul de lung, iar parintii vor avea ocazia de a se bucura cu adevarat de petrecerea in sine, fara a trebui sa alerge intruna dupa cel mic. Parintii pot confirma cat de complica este atunci cand nu ai cu cine lasa copilul acasa si trebuie sa il iei cu tine la o nunta sau la o petrecere de botez. Cel mic se vede intr-o zona noua, doreste sa exploreze toate imprejurimile, iar in nevinovatia sa de copil, poate risca chiar sa deranjeze si ceilalti invitati. Astfel, prin optarea amplasarii unui loc de joaca, cu o zona special amenajata pentru copii, acestia se vor putea juca in voie si cu siguranta nu vor mai prezenta nici un interes fata de ce se petrecere in jurul lor.

            Daca urmeaza sa organizati o nunta sau un botez, treceti pe lista si un pachet ce cuprinde echipamente de joaca pentru cei mici, perfect pentru a realiza o petrecere de vis.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte