Valoarea bijuteriilor in trecut si prezent
Se fac constant campanii de social media pentru brandurile de bijuterii și se acumuleaza destulă experiență în industria bijuteriilor. Multe dintre casele de bijuterii tradiționale s-au mutat acum in magazine online pentru a atinge piața în plină expansiune a comerțului electronic. Deși e-commerce pentru bijuterii se află într-o etapă înființată în India, este extrem de important ca o marcă să genereze încredere prin diferite exerciții de branding înainte de a începe să genereze șanse pentru produsele de bijuterii de mare valoare.
Cine nu iubeste bijuteriile? Diamantele sunt în mod evident cel mai bun prieten al unei fete și diverse alte pietre devin complicele lor. Dar, chiar dacă bijuteriile sunt o constantă în stilul de viață modern și sunt destul de bine cercetate, există unele curiozitati care încă ajută să ridice o sprânceană sau două.
Templul Tirupati din India deține aproximativ 20 de tone de bijuterii de aur și diamant, evaluate la Rs 1 lakh crore adică 1.000.000.000.000 – Unele dintre ele datează din secolul al XII-lea.
Prețul unui diamant crește cu lipsa de culoare! Este adevărat. Cu cat un diamant devine mai incolor, cu atat pretul acestuia este mai mare. Diamantul incolor, extrem de rar, este exponențial costisitor fata de colegii săi colorați.
Cu o valoare estimată de 8133,5 tone, Statele Unite au cea mai mare rezervă de aur din lume. Credeți că aurul este unul dintre cele mai grele metale? Totuși, aurul pur este suficient de moale pentru a fi modelat de mâini. A venit de la meteoriții care au bombardat Pământul cu 200 de milioane de ani în urmă.
Cea mai scumpă bijuterie folosită vreodată într-un film a fost colierul purtat de Kate Winslet în filmul Moulin Rogue. Colierul cu diamante de 134 carate a costat producătorii peste 1 milion de dolari!
Prințul Charles a propus-o pe Lady Diana cu un inel de logodna din aur cu diamante tip Oleg cu safir valorand 38.488 $! Kate Middleton este proprietarul mândru al piesei de bijuterii fascinante.
“Perlele de la Marea Sudului” se numără printre cele mai mari perle cultivate comercial din lume. Perlele de la Marea Marii sunt în medie 13 mm, cele mai multe recolte producând o gamă de dimensiuni cuprinse între 9 mm și 20 mm. Coasta de nord a Australiei și coasta de sud a Chinei sunt acolo unde se află Marea Sudului.
Lasă un răspuns
Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.