Design – ul televizoarelor Philips este recunoscut în cadrul marilor competiții iF și Red Dot

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Design-ul a trei modele din gama Philips TV 2019 a fost recunoscut oficial prin câștigarea a cinci premii de design în cadrul competițiilor prestigioase iF și Red Dot.

Premiile validează parteneriatul TP Vision cu branduri europene de design, unele dintre noile televizoare fiind create în colaboare cu brandul britanic Bowers & Wilkins și cu danezii de la Georg Jensen.

Premiile includ Red Dot și IF Design pentru noul model OLED+934 și noul OLED 854 și un premiu iF pentru noul model 9104.

Premiile iF și Red Dot sunt acordate în semn de recunoaștere a design-ului, iar fiecare competiție primește peste 5000 de înscrieri din aproape 60 de țări, reprezentând cele mai bune design-uri din categoriile respective. Criteriul de premiere include considerații pentru: inovație, funcționalitatea și compatibilitatea ecologică.

Philips OLED+934 TV: Îmbinarea perfectă între performanțele imaginii și sunetului și designul minimalist

Philips OLED+934 este cel mai recent model dintr-o serie de televizoare create în parteneriat cu experții audio de la Bowers & Wilkins.

Televizorul oferă o siluetă minimală datorită integrării bării de sunet premium ca suport pentru televizor. Soundbar-ul este îmbrăcat într-un înveliș premium transparent realizat de brandul danez Kvadrat și dispune de o formă de trapez, concepută pentru ca sunetul boxelor să fie difuzat corect în cameră.

Philips OLED 854 TV – performanță de înaltă calitate și un design super-subțire

Cel mai nou televizor din gama Philips este OLED 854 ce dispune de un cadru minimalist, super-subțire, cu o ramă cromată, susținută de un un suport foarte subțire din metal T-bar cromat de doar 30 mm înălțime și care se întinde pe lungimea a două treimi din lățimea televizorului, oferind impresia unui ecran care plutește.


Philips 9104 TV – Focus pe măiestria europeană

Componentele și sistemul de sunet OLED 854 și tehnologia Ambilight au fost integrate cu ușurință în partea din spate a ecranului, care subliniază profilul extrem de subțire al televizorului.Philips 9104 TV – Focus pe măiestria europeană

Philips 9104 este un televizor LCD de înaltă performanță creat în parteneriat cu designer-ul Georg Jensen.

Modelul subțire 9104 prezintă o ramă neagră din aluminiu periat de pe cele trei laturi ale TV-ului și cu o latură din metal lucioasă. Cadranul inferior se potrivește cu cele două picioare elegante, cu finisajele lor impecabile și nuanța de un albastru argintiu unic, toate pentru a produce un design al TV-ului distinct care recreează arta lui Georg Jensen.

Despre TP Vision

TP Vision este un jucător cheie în domeniul produselor electronice de consum pe segmentul divertismentului digital audio-vizual, la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific) și produselor audio Philips (în întreaga lume). Realizăm acestea prin îmbinarea experienţei noastre în design şi moştenirii Philips în inovaţie TV cu excelenţa operaţională, flexibilitatea şi viteza tehnologiei TPV. Toate aceste atuuri ne permit să aducem pe piaţă televizoare de înaltă calitate: inteligente şi uşor de utilizat, cu un design sofisticat. Credem în produse care oferă consumatorilor o experienţă audio-vizuală superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piaţa de ospitalitate. TP Vision este deținătorul exclusiv al licenței de brand pentru televizoarele Philips pentru ţările menţionate mai sus și pentru produsele audio Philips la nivel global. TP Vision are aproape 2.000 de angajaţi în mai multe zone de pe glob şi este deţinută 100% de TPV, producător mondial de top de monitoare şi TV LCD, care produce, vinde şi comercializează televizoarele Philips în China. De-a lungul anilor, TPV a reuşit să-şi stimuleze dezvoltarea profitând de economiile de scară şi competenţele sale principale în cercetare şi dezvoltare, producţie, eficienţă logistică şi calitate.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte