Produse indispensabile in cabinetul medical

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Daca esti medic si te-ai hotarat sa iti deschizi propriul cabinet medical, atunci trebuie sa stii ca sunt multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare. Va fi nevoie de aparatura, in functie de specialitatea pe care o ai. Sunt specialitati care necesita aparate speciale, costisitoare, si sunt altele care nu au nevoie decat de strictul necesar: pat de consultatii si biroul medicului. Insa, indiferent de domeniul medical in care activezi, vei avea nevoie, cu siguranta, de consumabile medicale. Noile reglementari in vigoare, cu privire la normele de igiena, sunt extrem de drastice atunci cand vine vorba de protectia pacientului, dar si a personalului care lucreaza in domenii precum cel sanitar sau de alimentatie publica, cosmetica, etc.

Consumabilele medicale sunt acele produse pe care, de obieci, nu le poti folosi decat o data, ca dupa sa le arunci in recipiente speciale, ce vor fi depozitate cu ajutorul unor firme specializate in preluarea deseurilor medicale. Asta pentru ca, de exemplu, daca folosesti cearceafuri de unica folosinta, iar acestea sunt contaminate cu sange, in cazul in care pacientul sufera de vreo maladie contagioasa, pericolul de raspandire este enorm. Din acest motiv, atat manevrarea pacientului se va face cu manusi, cat si consultarea lui se va face pe cearceafuri sau huse de pat speciale.

Astfel de produse trebuie achizitionate de la magazinele specializate in comercializarea consumabilelor medicale, precum mkd-medicale.ro. Magazinul este foarte cunoscut printre cei care detin cabinete si clinici medicale, veterinare si de alta natura, unde igiena maxima este obligatorie. Toate produsele sunt testate si aprobate, astfel incat sa poata fi folosite, fara nicio grija, in mai multe tipuri de situatii. Pe site, cei care doresc sa isi deschida un cabinet medical, sau deja au facut acest lucru, pot achizitiona, la preturi foarte bune, pe langa husele de pat, si role cearceaf hartie, manusi, branule, bureti, dispozitive speciale pentru mici interventii, echipament de protectie etc. Toate produsele disponibile pe mkd-medicale.ro sunt indispensabile pentru orice cabinet sau clinica medicala.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte