Printre cele mai cool nume pentru catei

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Pentru aceia dintre voi care-si trateaza catelusii ca pe niste copii, s-ar putea sa fiti curiosi ce nume pentru catei sunt considerate a fi printre cele mai cool. Si chiar elegante.

Trebuie sa stiti ca, multe dintre cele mai populare nume de caini sunt derivate din cultura pop si din evenimentele curente. Daca intentionati sa adaugati un catelus ca membru in familia voastra, faceti un research pe lista de mai jos si vedeti daca se potrivesc catelusului si personalitatii sale.

Prin urmare, exista nume de caini inspirate din cultura pop. Nu trebuie omis si un fapt interesant, si anume ca, in fiecare an, sunt din ce in ce mai mulți copii botezati dupa personaje de televiziune si filme, muzicieni celebri si autori, politicieni si sportivi. Nu e de mirare ca oamenii isi numesc, de asemenea, si cainii, dupa personajele si vedetele lor preferate.

Sa ne focalizam insa pe numele pentru catei inspirate din cultura pop, considerate a fi printre cele mai cool. Iata:

Ajax, Archer, Ares, Axel, Blake, Brick, Brutus, Buck, Dane, Ethan, Griffin, Hale, Heath, Holt, Jax, Jet, Knox, Lex, Preston, Ryder, Samson, Scrapper, Stone, Wayde, Zane, Aladdin, Arthur, Beast, Berlioz, Bert, Bolt, Buzz, Charming, Dodger, Eric, Flynn, Hercules, Marlin, Mogli, Nemo, Peter Pan, Pongo, Prince, Robin Hood, Simba, Stitch, Tarzan, Tom (Thomas O’Malley), Toulouse, Tramp, Woody, Won Ton, Reeses Puppycups, Sitka, Lupin, Tyrion, Tony Romo, Sativa, Chronic, Espresso, Blade, Queso, Nacho, Thor, Loki, Astro, Doom, Toxin, Alfred, Gryffindor, Artoo Dogtoo, Clapton, Vaughan (Stevie Ray), BJ (Bon Jovi), Jackson (Michael Jackson), “Muttley” Crue.

Pentru a da asemenea nume de catei, inspirate din cultura pop, trebuie sa stii mai intai ce este aceea cultura pop! Cultura populară (prescurtat de obicei cultură pop) este formată dintr-un grup de idei, perspective și atitudini (psihologie) care sunt considerate ca preferate printr-un consens neoficial în cadrul curentul principal aparținând unei anumite culturi. Influentata masiv de mass media (incepand cu secolul XX) si transmisa prin limbajul autohton al acelei culturi, aceasta colectie de idei strabate viata zilnica a societatii. Cultura populara este adesea privita ca fiind capabila de “a face sa amuteasca” omul, pentru a gasi o acceptare consensuala in curentul principal. Ca rezultat al acestei conceptii, este mult criticata de surse stiințifice si care nu apartin curentului principal, care o considera superficiala, de consum, senzationalista!

Nimic insa nu te poate opri sa ai un caine senzational, cu un nume inspirat dintr-o asemenea cultura.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.