Un job flexibil, reinventat

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Probabil nu este prima oara cand vrei un job flexibil, dar in acelasi timp unul   unde programul si respectarea acestuia are o importanta masiva. Impactul final fiind asupra veniturilor tale. 

Exista un asemenea job, in cadrul White Agency . Desi, indicat este sa fie 5 zile pe saptamana, aici programul este destul de scurt, putandu-se lucra in week-enduri sau ture de dimineata, ture de dupa-amiaza si ture de noapte ceea ce va permite cu usurinta sa studiezi, sa iesi in oras, sa mergi intr-o vacanta s.a.m.d. Poti alege un interviu si sa incepi experienta ce iti va schimba complet perceptia. 

Cine alege aceasta cariera va realiza ca incepe sa se schimbe

White Agency reprezinta un proiect in cadrul caruia toate modelele au venituri substantiale. Calitatea este importanta, nu cantitatea si da, si confortul psihic. De multe ori un model activeaza in acest domeniu pentru o perioada scurta de timp, un maxim de 5 ani ca medie, in aceasta perioada reuseste sa isi finantieze studiile, sa isi cumpere o casa, o masina si sa calatoreasca in cateva locuri frumoase. Asta nu inseamna ca urmatorii 35-40 de ani din campul muncii vor fi in aceasta industrie, poate modelul A o sa activeze in televiziune, modelul B in in publishing si asa mai departe.  

Multe studente sau salariate nemulţumite de clasicele locuri de muncă, unde nu se simt apreciate, trudesc din greu sau castiga foarte prost, renunta la mentalitatea invechita si aplica pentru un job in videochat. Desigur, lumea inca priveste in mod gresit o cariera de model de videochat, insa este normal, vor mai trece decenii pana acest job va fi acceptat cum este de fapt: corect, dificil, util.

E bine sa devii cea mai buna versiune a ta

Videochatul este reinventat, iar cineva care alege aceasta cariera conteaza. Deoarece o echipa de traineri este mereu alaturi pentru a sfatui si a dezvalui cele mai valoroase secrete celor care aleg aceasta profesie. Astfel, in timp, cine alege aceasta cariera va realiza ca usor, usor, incepe sa se schimbe, sa devina o persoana mult mai comunicativa, ambitioasa si extrovertita. Iar o persoana care se simte bine in pielea ei are posibilitatea de ca arata asa cum si-a dorit mereu.

Atunci cand tinerele vor sa stie totul despre videochat, una dintre principalele lor preocupari este aspectul fizic. Se intreaba daca ele sunt destul de slabe, inalte si frumoase pentru a practica aceasta meserie. Adevarul este ca barbatii au gusturi diferite: unora le plac modelele mai slabe, pe cand altii le prefera pe cele mai plinute; unii vor sa aiba de-a face cu fete indraznete, pe cand altii isi doresc sa interactioneze cu tinere delicate si sensibile.

Important este ca tu sa te simti bine in pielea ta, indiferent de felul in care arati si sa fii sociabila. Echipa de specialisti corecteaza din mers orice greseala. Alaturi de acestia participa si profesori de engleza, stilisti vestimentari, hair-stylisti, make-up artisti, profesionisti in arta infrumusetarii, consultanti artistici, specialisti in dezvoltare personala, psihologi si sociologi.

Membrii echipei de suport monitorizează cu atentie fiecare totul. Fiind foarte atenti la toate detaliile. White Agency inseamna: transparenta, creativitate si seriozitate. Agentia colaboreaza cu cele mai cunoscute platforme si rezultatele de succes sunt sigure.  Ofera suport constant si dezvolta cu succes un sistem profesional unde grijile sunt excluse. Tocmai de aceea e bine sa devii cea mai buna versiune a ta!

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.