Confortul locuintei tale este un exemplu de viaţă echilibrată

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Confortul locuinței noastre este esenţial în viața noastră. Cu cât este mai plăcut în casa noastră cu atât vom fi mai odihniţi şi veseli, vom face mai bine stresului zilnic

Compania artbient.ro, este o prezenta de peste 10 ani în domeniul design-ului interior și al artelor decorative, câştigând o experienţă remarcabilă în domeniul de activitate în care activează.

Echipa profesionistă formată din designeri, arhitecți, artiști plastici și muncitori bine pregătiți, ai companiei ARTBIENT pune la dispoziția clienților servicii complete de design interior cât și servicii de proiectare și executare a elementelor arhitecturale propuse.

Confortul locuinţei tale este un exemplu de viaţă echilibrată
Confortul locuintei tale este un exemplu de viaţă echilibrată

Am lucrat mai mulți ani in străinătate cu o firmă de plasarea forţei străină. În toate locurile unde am fost repartizat să lucrez, asta numai în țările nordice, patronul pentru care lucram ne punea la dispoziție un apartament cu toate utilitățile,  în care locuiam de obicei patru persoane cu dormitoare separate. Chiria era de 500 de euro pe luna, respectiv 125 de euro de persoană. Respectivii ne spuneau că aveau nevoie de noi in fiecare zi pentru a munci la capacitate maximă, astfel putând să îşi îndeplinească obiectivele. Dacă erai obosit îţi scădea ţi productivitatea. Este drept, că nu aveam confortul din sânul familiei, totuşi era un confort sporit comparândul cu cel al acelora care locuiau în barăci sau alte locaţii câte 10 inși într-o încăpere. Şi în acest exemplu este vorba de confort, de crearea unui confort  minim, a unei atmosfere agreabile.

Confortul locuintei tale este un exemplu de viaţă echilibrată

Acum să revenim la „oile noastre” adică la cei de la Artbient. Aici s-a închegat o echipă de profesionişti formată din designeri, arhitecți, artiști plastici și muncitori bine pregătiți. Se folosesc materiale ce garantează o calitate deosebita a lucrărilor. Artbient execută atât proiectare cât şi execuţie.

Iată cum se autocaracterizează aceştia „Buna cunoaștere a normelor ergonomice, a echilibrului compozițional și cromatic, a psihologiei culorilor și a influenței acestora, a geometriei interiorului și o cunoaștere excelentă a materialelor și a utilității lor, fac din proiectele ARTBIENT adevărate opere de artă.” Şi este adevărat.

Pe lângă aceste activităţi Artbient realizează şi design ambiental pentru clădiri de birouri, design ambiental pentru spatii comerciale si design ambiental pentru construcții rezidențiale.

Oferta este extrem de variată şi în privința  obiectelor de decor şi utile, dar şi în privința furnizorilor de materiale. Exista o gama variata atât ca şi calitate dar şi ca şi preţ.

Tot vorbind despre confort trebuie să ştim că nu neapărat un sistem complex poate aduce mulțumire si satisfacție unui om.

In anii ̓90 când a început marele exod românesc, am avut un coleg de muncă ce a plecat în Turcia în speranța unei îmbogățiri rapide. Din păcate fără succes. În peregrinările sale a ajuns să ceara adăpost la un turc ce trăia intr-o colibă, undeva în pustietate. Sera s-a lăsat frigul în colibă. Colegul meu a căutat lemne de foc dar si a găsit numai o placa de lemn undeva într-un colţ. A luat-o cu intenția de a o sparge. Turcul avenit turbat asupra sa. Turcul era aşa sărac ca nu avea un covor pe care în mod obișnuit ar fi trebuit sa stea în genunchi în timpul rugăciunii sale din fiecare seara şi folosea placa de lemn. Şi totuşi turcul s-a declarat fericit că poate să se roage la Alah. Şi vă dați seama în ce mediu trăia acel turc. În ciuda acestuui exemplu extrem totuşi un nivel de confort decent ne face fericiţi.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

https://www.ziarulluiipu.ro

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.