Principalele motive pentru a comanda stick-uri personalizate

0
Facebooktwitterpinterestlinkedintumblr

Stick-urile personalizate USB sunt obiecte foarte mici, elegante si subtiri, compacte si usor de transportat, care pot fi folosite pentru a stoca mesaje, prezentari de servicii, fotografii, precum si alte date importante. Aceste dispozitive personalizate pot fi cadouri promotionale interesante pentru angajatii unei companii, pentru colaboratori si furnizori. De asemenea, reprezentantii companiilor pot comanda USB-uri 16 GB personalizate care pot avea un impact maxim in strategiile de marketing.

Care sunt avantajele comandarii stick-urilor personalizate USB

Stick-ul USB personalizat cu o capacitate de 16 GB sunt ideale pentru campaniile de marketing ale companiilor, dar si pentru prezentarea catalogului de produse al acestora. In cazul promovarii unui anumit serviciu sau produs, se poate imprima stick-ul pe o parte cu numele sau logo-ul firmei, iar pe partea cealalta cu imaginea sau numele produsului si datele de contact ale companiei. Pe memoria stick-ului se poate salva pagina de prezentare a respectivului produs sau serviciu.

Mai mult decat atat, aceste mici dispozitive sunt liante importante intre clienti si reprezentantii companiilor. Stick-urile personalizate cu o capacitate mai mare pot promova mai bine produsele sau serviciile companiei. Comparativ cu un simplu pliant sau cu un mic catalog, stick-ul este mult mai avantajos. Desi are dimensiuni mici, dispozitivul stimuleaza interesul clientilor, ii incita, ii motiveaza si le mareste rata de raspuns.

In ce scopuri se foloseste stick-ul USB personalizat

Stick-urile USB personalizate pot fi folosite pentru stocarea datelor importante, avand o durata de viata de minimum 10 ani. Pe langa promovarea afacerilor, aceste stick-uri cresc notorietatea unei companii prin expunerea publica, ori de cate ori clientul va folosi memoria USB. Este foarte important ca logo-ul companiei sa fie corect imprimat pe stick, iar personalizarea sa fie impecabila, lucru usor de obtinut de catre clientii care apeleaza la serviciile companiei Absolut Office.

Companiile care inca nu si-au creat o notorietate pe plan national sau international trebuie sa ia in calcul personalizarea stick-ului cu un slogan sau cu un mesaj publicitar. Principalul rol al acestor dispozitive este acela de a promova activitatea profesionala a companiilor, dar si a celor care lucreaza pe cont propriu, de exemplu persoanele fizice autorizate din diverse domenii.

Cu alte cuvinte, traducatorii, designerii, fotografii, muzicienii etc. isi pot copia intreg portofoliul sau cele mai importante lucrari pe un stick personalizat, pe care sa il ofere clientilor sau potentialilor clienti.

Totodata, aceste dispozitive pot fi folosite pentru conferinte, pentru a face economie de materiale, la costurile de tiparire si la hartie. Modelele care au instalate un software special pot actualiza prin internet materialele participantilor la conferinte, dar si prezentarea video a firmei, de exemplu.

Ca o concluzie, gama de USB-uri personalizate de 16 GB pot reprezenta solutii profesionale foarte eficiente, folosite de companii atat in campaniile de marketing, cat si in alte scopuri, fiind cadourile corporate ideale pentru angajati si colaboratori cu diferite ocazii, precum Craciun, Paste sau o data de aniversare a companiei.

Comments

comments

loading...
Share.

About Author

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.